Κωνσταντίνος Βασάλος: Πήγαν μαζί άλλα έφυγαν χωριστά από την παραλία - Το βίντεο από γνωστό beach bar στη Μύκονο με την σύντροφό του

Συνεχίζουν το κρυφτό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνος Βασάλος
Instagram / Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει αποφασίσει να μη μιλάει για την προσωπική του ζωή και να μην την προβάλλει στα social media του, προσπαθώντας έτσι να προστατεύσει τον εαυτό του, αλλά και την σύντροφό του. Παρόλα αυτά, τα απανωτά κοινά ταξίδια που κάνει με την Μαρία Παπαγεωργίου έχουν προδώσει την σχέση τους εδώ και καιρό, ενώ πριν από κάποιες ώρες τους "τσάκωσε" μαζί και η κάμερα του Mykonos Live Tv στο νησί των ανέμων.

Εκεί η Influencer διαθέτει το εξοχικό της και πηγαίνει κάθε καλοκαίρι, αλλά αυτή τη φορά την επισκέφθηκε ο καλός της με τον οποίο έκανε βουτιές σε γνωστό beach bar (δείτε εδώ τι έχει δηλώσει ανοιχτά για εκείνη), αλλά και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία είναι πολύ καλή φίλη και των δύο.

Οι στιγμές του Κωνσταντίνου Βασάλου με την σύντροφό του σε παραλία της Μυκόνου

Βέβαια, παρόλο που τους παρατηρούσαν όλοι στην παραλία, τα δύο ερωτευμένα παιδιά, επειδή δεν θέλουν να δώσουν στόχο, αποφάσισαν να φύγουν χωριστά από την παραλία, κάτι που επίσης απαθανάτισε η κάμερα του Πέτρου Νάζου.

Δείτε επίσης: «Πήγα και συνάντησα την Ευρυδίκη και ήταν και η σχέση της μαζί! Δεν...» - Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου για την γνωριμία με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Τις προηγούμενες μέρες βρέθηκαν οι δυο τους σε άλλο ένα νησί του Αιγαίου, στην Αμοργό, και τα story στα προφίλ τους στο Instagram είχαν πάρει "φωτιά" και αν παρατηρήσει κανείς θα δει πως είναι τραβηγμένα από τα ίδια σημεία. Οι δυο τους χαλάρωσαν εκεί και απόλαυσαν λίγες μέρες ρομαντικά, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Βασάλος Αμοργός

Βασάλος Αμοργός διακοπές

Μαρία Παπαγεωργίου Βασάλος Αμοργός

Βασάλος Αμοργός Μαρία Παπαγεωργίου

Μαρία Παπαγεωργίου ηλιοβασίλεμα Αμοργός

Βασάλος Αμοργός ηλιοβασίλεμα