Κλέλια Ανδριολάτου: Με πολύχρωμα μπικίνι και μαντήλια στα μαλλιά - Φωτογραφίες από το τουρ της στα ελληνικά νησιά

Κούκλα σε κάθε της εμφάνιση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κλέλια Ανδριολάτου
Instagram / Κλέλια Ανδριολάτου

Η Κλέλια Ανδριολάτου, η πρωταγωνίστρια του Maestro, αυτό το διάστημα κάνει τουρ στα ελληνικά νησιά και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Βρέθηκε από τους Παξούς στο Πήλιο, από εκεί στην Κέρκυρα, την Σίφνο και την Μήλο, αλλά και την Αστυπάλαια και έχει γεμίσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με βίντεο και φωτογραφίες της από όλα αυτά τα μέρη.

Το youweekly.gr συγκέντρωσε κάποιες από τις πιο όμορφες στιγμές της σε ένα post στο Instagram, όπου η ηθοποιός κρατάει την κάμερα και παρουσιάζει τα μαγιό και τα εντυπωσιακά της look, τα οποία συνήθως είναι χρωματιστά, με το πορτοκαλί, το πράσινο και το ροζ να είναι από τα χρώματα που φοράει πιο πολύ.

Δείτε επίσης: Κλέλια Ανδριολάτου - Τα 10 χρόνια ψυχοθεραπείας, το μόντελινγκ από παιδί και τα πειράγματα στο σχολείο

Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της Κλέλιας Ανδριολάτου


Πριν από λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία topless φωτογραφία της και σχολιάστηκε έντονα και αρκετά αρνητικά από χρήστες (δείτε εδώ).

Η Κλέλια Ανδριολάτου νιώθοντας άνετα και ελεύθερα με το σώμα της αποφάσισε να φωτογραφηθεί χωρίς στηθόδεσμό κάτι, που για πολλούς θεωρήθηκε, ανήθικο και πολλά άλλα με την Κλέλια Ανδριολάτου να παρουσιάζει μια πολύ πιο ελεύθερη λογική πίσω από τη φωτογραφία της.

«Είχα βγάλει και άλλη, αυτή δεν την είδαν; Δεν ήταν για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό αυτή η φωτογραφία, απλά ήθελα να την βγάλω τη φωτογραφία και την έβγαλα και την ανέβασα. Δηλαδή αυτά τα σχόλια, τα οποία δέχθηκα, είναι μια αντίδραση κάποιων ανθρώπων, που εγώ δεν την καταλαβαίνω, γιατί δεν σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι αυτή η φωτογραφία είναι προκλητική, οπότε εγώ να πω στον εαυτό μου α, μην την ανεβάσεις. Δεν σκέφτομαι έτσι.

Ήταν μια αυθόρμητη φωτογραφία και επειδή έχω ξαναβγάλει άλλη μία, σε μια λίμνη που έκανα μια γέφυρα, μου φάνηκε πολύ art. Η αισθητική μου είναι πιο κοντά σε αυτό το πράγμα παρά να είναι προκλητικό κάτι. Και να ήταν προκλητικό για κάποιον, ή μια γυναίκα να θέλει να ανεβάσει κάτι, πάλι δεν το θεωρώ κακό. Δεν με αφορούν αυτές οι αντιδράσεις. Άμα σε κάποιον δεν αρέσει αυτό που ανεβάζω, απλά ας μην με ακολουθεί.

Τέτοια σχόλια με επηρεάζουν σε πιο ιδεολογικό κομμάτι, δηλαδή δε θα στεναχωρηθώ τόσο, θα σκεφτώ γιατί μια κοπέλα να γράψει αυτό το πράγμα; Δεν θα ήθελε και αυτή να νιώθει κι αυτή ελεύθερη με το σώμα της; Υπάρχει μία απόσταση από τους ανθρώπους, που δεν την καταλαβαίνω, δηλαδή όλοι ελέυθεροι δε θέλουμε να είμαστε;», είχε δηλώσει γι' αυτό.