Σοφία Χατζηπαντελή - Έγινε άλλος άνθρωπος και στέλνει μήνυμα: «Είμαστε δυναμικές και μεταμορφωνόμαστε»

«Μπορείς μόνο να βελτιωθείς από εδώ και πέρα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι απ' τις πρώτες που μπορεί να μιλάει για τον δυναμισμό των γυναικών, καθώς δεν έχει διστάσει να φτιάξει μία ιδιαίτερη περσόνα και να απαντάει σε έντονο τόνο σε όποιον την αμφισβητεί.

Πρόσφατα εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους με μια νέα ανάρτηση στο Instagram, όπου ποζάρει με ένα μαύρο μπικίνι σε ένα μπαλκόνι με φόντο τη θάλασσα. Μέσα από αυτή τη φωτογραφία, η Σοφία Χατζηπαντελή έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες.

Δείτε επίσης: Στέλιος Κουδουνάρης: «Με τη Σοφία Χατζηπαντελή ζοριστήκαμε, με εκνεύριζε λίγο και τσακωνόμασταν»

Το μήνυμα της Σοφίας Χατζηπαντελή για όλες τις γυναίκες

Η Σοφία Χατζηπαντελή τόνισε τη σημασία της αυτοεκτίμησης και της αποδοχής της εξέλιξης. Στην ανάρτησή της, αναφέρει: «Καθώς ο καιρός γίνεται πιο ζεστός (στα περισσότερα μέρη του κόσμου), αυτή είναι μια φιλική διαδικτυακή υπενθύμιση για να προσπαθήσετε να μην συγκρίνετε αρνητικά τον εαυτό σας με αυτό που ήσασταν ή με αυτό που μοιάζατε. Κυριολεκτικά όλοι το κάνουμε, οπότε δεν είστε μόνες σας!»

«Θέλω να πω πως αν μένεις να κοιτάς ή να είσαι η ίδια σε όλη σου τη ζωή, αυτό θα ήταν κυριολεκτικά τόσο βαρετό και οι κακές σκύλες δεν είναι βαρετές, είμαστε δυναμικές και μεταμορφωνόμαστε. Είσαι αυτή που είσαι αυτή τη στιγμή και μπορείς μόνο να βελτιωθείς από εδώ και πέρα!», καταλήγει στο μήνυμά της η Σοφία Χατζηπαντελή.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, από τότε που την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το GNTM, η Σοφία έχει κάνει πολλές αλλαγές και εξελίξεις στην εξωτερική της εμφάνιση. Αρχικά έχει παίξει με το χρώμα των μαλλιών της, ενώ πρόσφατα μάλιστα έχασε και αρκετά κιλά, δίνοντας το καλό παράδειγμα για όσα λέει παραπάνω.