Μέλπω Ζαρόκωστα: Ακμαία στα 91 της η ηθοποιός του κλασικού ελληνικού κινηματογράφου (Φωτογραφία)

Φύλακας άγγελος, ο γιος της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τα χρόνια έχουν περάσει, με πολλούς συναδέλφους της να φεύγουν από κοντά μας, εκείνη ωστόσο όχι μόνο ζει, αλλά φαίνεται να έχει και την υγεία της. Η Μέλπω Ζαρόκωστα είναι 91 ετών, παρόλα αυτά χαμογελάει διάπλατα και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον γιο της, Αλέξανδρο Παγουλάτο, που την προσέχει.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας επισκέφτηκε την Μέλπω Ζαρόκωστα στο σπίτι της και φωτογραφήθηκε μαζί της, με εκείνη να δείχνει ένα πλατύ χαμόγελο στο κοινό. Σε μία από αυτές, φαίνεται και ο γιος της, Αλέξανδρος.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει η Μέλπω Ζαρόκωστα: «Παντρεύτηκα για να γλιτώσω από τον πατέρα μου»

«Η Μέλπω Ζαρόκωστα είναι καλά, υγιής και ακμαία», δηλώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας

«Μέσα σε αυτές τις δύσκολες ημέρες του καύσωνα και των πυρκαγιών, μια επίσκεψη σε μια χρήσιμη σε κάθε είδος της τέχνης μας. Η σπουδαία ηθοποιός και μεταφράστρια Μέλπω Ζαρόκωστα είναι καλά, υγιής και ακμαία. Φύλακας άγγελός της ο γιος της, Αλέξανδρος Παγουλάτος», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Θυμίζουμε πως η Μέλπω Ζαρόκωστα είχε περάσει μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. «Με τρόμο και πανικό πέρασα την περίοδο της πανδημίας. Έχω προσβληθεί από καρκίνο, μέχρι που κόντεψαν να μου κόψουν τα πόδια. Έμεινα έναν χρόνο στην Αγγλία και ο σύζυγός μου έμεινε εκεί, βρήκε μια Αγγλίδα και χωρίσαμε. Με τον δεύτερο σύζυγό μου μείναμε περίπου 10 χρόνια παντρεμένοι, τον αγαπούσα, ήταν τόσο έξυπνος!

Βλέπω τις ταινίες μου τις παλιές. Πληρώθηκα αρκετά καλά, αλλά θα μπορούσα παραπάνω. Ήταν 8 χρόνων ο γιος μου όταν μάθαμε ότι ο σύζυγός μου είχε καρκίνο και μπήκε εσωτερικός στο σχολείο. Έχω 2 εγγόνια, ο ένας είναι 2,10 μέτρα», έχει δηλώσει στο παρελθόν σχετικά η Μέλπω Ζαρόκωστα.