Γενέθλια για τον τρίτο γιο του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ - Οι ευχές των γονιών του

Βρίσκονται όλοι μαζί στην Ελλάδα αυτές τις μέρες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Αχιλλέας Ανδρέας, ο τρίτος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, γιόρτασε τα γενέθλιά του στις 12 Αυγούστου, ενώ βρισκόταν στην Ελλάδα με την οικογένειά του για διακοπές.

Η Μαρί Σαντάλ, εμφανώς συγκινημένη και περήφανη, μοιράστηκε στο Instagram τις ευχές της για τον γιο της, γράφοντας: «Χρόνια πολλά στο νούμερο τρία μου, που γεννήθηκε στην ένδοξη 12η του μηνός. Είμαι τόσο περήφανη για όλα σου τα επιτεύγματα και για ένα νέο έτος! Είθε αυτή να είναι μια σπουδαία χρονιά για εσένα. Σε αγαπώ πάντα, για πάντα, κοντά ή μακριά, πάντα μαζί», συνοδεύοντας το μήνυμά της με φωτογραφίες του γιου της.

Δείτε επίσης: Παύλος Γλύξμπουργκ: Η ερωτική εξομολόγηση για τα 29 χρόνια γάμου με την Μαρί Σαντάλ - «Ακόμη αισθάνομαι...»

Οι ευχές του Παύλου για τον τρίτο γιο του με τη Μαρί Σαντάλ

Παράλληλα, και ο Παύλος εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τον Αχιλλέα Ανδρέα, ανεβάζοντας δικές του φωτογραφίες στο Instagram και γράφοντας: «Αχιλλέα μου, χρόνια πολλά. Είμαι πολύ υπερήφανος για σένα. Κάθε σου προσπάθεια σε φέρνει όλο και πιο κοντά στους στόχους σου».

Η οικογένεια, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα, δεν έχασε την ευκαιρία να γιορτάσει τα γενέθλια του Αχιλλέα Ανδρέα. Δημόσια τις ευχές της έστειλε μεταξύ άλλων και η Μαρία Ολυμπία με μία κοινή τους φωτογραφία