Λεάννα Μάρκογλου – Τα αδέρφια της στη μάχη με τις φλόγες: «Το σοκ που έχω περάσει είναι τεράστιο»

«Έβλεπα από την τηλεόραση να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Λεάννα Μάρκογλου – Τα αδέρφια της στη μάχη με τις φλόγες: «Το σοκ που έχω περάσει είναι τεράστιο»

Κοντά στο πατρικό της Λεάννας Μάρκογλου, της makeup artist και επί 18 χρόνια σύντροφου του τραγουδιστή Πάνου Καλίδη, έφτασε η φωτιά που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες στη βορειοανατολική Αττική. Όπως αποκάλυψε, στη μάχη με τις φλόγες ρίχτηκαν και τα αδέρφια της, προκειμένου να βοηθήσουν τους παιδικούς τους φίλους, τα σπίτια των οποίων καίγονταν.

Στο μήνυμά της αναφέρει πως η φωτιά ξέσπασε και κοντά στο σπίτι τους στην Άνω Τερψιθέα, ευτυχώς ωστόσο περιορίστηκε σχετικά γρήγορα. Η Λεάννα Μάρκογλου δεν έκρυψε το σοκ της για τα όσα διαδραματίστηκαν στο λεκανοπέδιο τις τελευταίες ώρες, στέλνοντας απέραντη ευγνωμοσύνη στους πυροσβέστες μας για το έργο τους στην κατάσβεση της φωτιάς.

Δείτε επίσης: «Κόλαφος» ο Παύλος Κοντογιαννίδης για τις φωτιές: «Γ…ο γιατί δεν μας προστάτεψαν; Η οργή μου όχι μόνο ξεχειλίζει, χείμαρρος έχει γίνει…»

Η αποκάλυψη της Λεάννας Μάρκογλου για τις φωτιές

«Δεν ξέρω από πού να αρχίσω και τι πρέπει να πω… Στο κεφάλι μου επικρατεί ένα χάος. Καίγεται όλη η Αττική. Εμένα η φωτιά στο πατρικό μου έφτασε τρία σπίτια παραδίπλα. Έβλεπα από την τηλεόραση τα αδέρφια μου να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά στα σπίτια των παιδικών μας φίλων…», αναφέρει συγκλονισμένη σε βίντεο της η Λεάννα Μάρκογλου.

«Το σοκ που έχω περάσει είναι τεράστιο… Κουράγιο σε όλους. Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμη. Ένα τεράστιο μπράβο στους πυροσβέστες μας για όλο αυτό που ζουν», καταλήγει η Λεάννα Μάρκογλου στο μήνυμά της. Δείτε το βίντεο: