Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα: Χαμογελαστή δίπλα σε σχεδιαστή

Λάμπει η εγκυμονούσα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Πέρασαν δύο εβδομάδες από την ημέρα που η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε ότι περνάει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της. Με τρεις φωτογραφίες της, με φουσκωμένη κοιλίτσα, ανακοίνωσε πως είναι έξι μηνών έγκυος και ανυπομονεί να κρατήσει αγκαλιά τον γιο της και πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, του οποίου το όνομα παραμένει επτασφράγιστο μυστικό!

Έκτοτε η πρώην παίκτρια του Survivor και του My Style Rocks απολαμβάνει τις διακοπές της πιο απελευθερωμένη, με τον φακό να τη συναντάει στη Μύκονο. Η εγκυμονούσα Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε τις βόλτες της στα γραφικά Ματογιάννια και έλαμψε, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση από την αποκάλυψη ότι περιμένει παιδί.

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Οι τσιρίδες στο τηλέφωνο και τα γέλια - Η στιγμή που ανακοίνωσε στον σύντροφό της πως είναι έγκυος

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η συνάντηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με έναν παλιό γνώριμο

Φυσικά δεν έλειψαν οι συναντήσεις για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που έπεσε πάνω σε έναν γνωστό Μυκωνιάτη και αγαπημένο της σχεδιαστή πλέον. Η μέλλουσα μητέρα πόζαρε στο πλευρό του Λάκη Γαβαλά, με τον οποίο γνωρίστηκαν από την κοινή τους θητεία στο My Style Rocks.

Μπορεί τότε, μάλιστα, να μην είχε λήξει ομαλά η συμμετοχή της, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να αποχωρεί με εντάσεις από το reality μόδας, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι μεταξύ τους δεν υπήρχε και ούτε υπάρχει κανένας λόγος για αντιπαράθεση. Και αν δεν πιστεύετε εμάς, δείτε τα χαμόγελά τους!

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Λάκης Γαβαλάς
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Λάκης Γαβαλάς

Πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη

Σε ένα Q&A που έκανε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. «25 εβδομάδες σήμερα και έχω ήδη πάρει +10 κιλά» έγραψε χαρακτηριστικά και όπως τόνισε, αυτός ο αριθμός δεν την ενοχλεί.

«Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να τρέφομαι σωστά για το μωρό. Δεν με νοιάζουν τα κιλά στη ζυγαριά, παρόλο που τρώω το μισό απ' ό,τι πριν, η ζυγαριά δείχνει +10. Δεν με τρομάζει. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι τα πόδια μου έχουν αρχίσει να πονάνε», έγραψε σε διαφορετική απάντηση η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.