Μαριάντα Πιερίδη: Μετά το Summer's Cool επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση – Με ποιον καλλιτέχνη θα συνεργαστεί

Απουσίαζε για χρόνια από τις πίστες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τις τελευταίες εβδομάδες δοκίμασε τις δυνάμεις στην τηλεόραση, παρουσιάζοντας την εκπομπή Summer's Cool. Ανεξάρτητα από την πορεία του μαγκαζίνο στον ΣΚΑΪ, η Μαριάντα Πιερίδη ετοιμάζεται ήδη για ένα μεγάλο βήμα και συγκεκριμένα για την επιστροφή της στις πίστες.

Η τραγουδίστρια απείχε για πολλά χρόνια από τη νυχτερινή διασκέδαση, καθώς είχε μεσολαβήσει η κρίση και ο ερχομός του γιου της, Νικόλα. Από τον ερχόμενο Οκτώβριο, ωστόσο, η Μαριάντα Πιερίδη αναλαμβάνει ξανά να διασκεδάσει τον κόσμο και θα εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Δείτε επίσης: Μαριάντα Πιερίδη για Κατερίνα Καινούργιου: «Πριν ξεκινήσει η εκπομπή της, θα δούμε το πρώτο φιλί»

Το σχήμα και το κέντρο όπου θα εμφανίζεται η Μαριάντα Πιερίδη

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Espresso και ο δημοσιογράφος Ηλίας Μαραβέγιας, η Μαριάντα Πιερίδη έδωσε τα χέρια με τον επιχειρηματία που διαχειρίζεται το Vegas Live Stage, το οποίο πάντως θα μετονομαστεί τον ερχόμενο χειμώνα. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο σχήμα, μαζί της, αναμένεται να έχει ο Σταμάτης Γονίδης, σε ένα γνήσιο λαϊκό πρόγραμμα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Μαριάντα αφήνει πίσω της την τηλεόραση. Κάθε άλλο, σκοπεύει να συνδυάσει τραγούδι και παρουσίαση, στον βαθμό βεβαίως που είναι εφικτό. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, επικρατεί ικανοποίηση στον ΣΚΑΪ για την πορεία του Summer's Cool και μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα θέτουν ισχυρή υποψηφιότητα να αναλάβουν την απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Σημειώνεται, δε, ότι με τον Σταμάτη Γονίδη έχουν να συναντηθούν εδώ και χρόνια επαγγελματικά. Δείτε παρακάτω μία φωτογραφία τους από το μακρινό 2007, όπου είναι και οι δύο αγνώριστοι. Στο πλευρό του, πέρα από τη Μαριάντα Πιερίδη, βρίσκεται η σημερινή του σύζυγος, Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Σταμάτης Γονίδης Μαριάντα Πιερίδη