Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Επέτειος με τον σύζυγό της Νεκτάριο Λεμονίδη! Γιόρτασαν τον ένα χρόνο γνωριμίας τους

Ερωτευμένοι στην Πάρο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μέσα σε έναν χρόνο η ζωή τους άλλαξε ριζικά, γι' αυτό και δεν θα μπορούσαν να μην το γιορτάσουν. Σαν χθες (12/8) η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης συναντήθηκαν για πρώτη φορά και μέσα στους τελευταίους 12 μήνες παντρεύτηκαν και ονειρεύονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Η επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του Survivor πέρασε αυτές τις μέρες στην Πάρο μαζί με τον σύζυγό της και μεγάλη παρέα. Με αφορμή την επέτειο από τον ένα χρόνο γνωριμίας τους, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ανέβασε φωτογραφίες τους από το νησί και συγκεκριμένα, από την παραλία Φάραγγας.

Δείτε επίσης: Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Πανζουρλισμός στο πλατό του ΣΚΑΙ με τον χορό και το φιλί στο στόμα με τον Νεκτάριο Λεμονίδη - «Δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται μετά τον γάμο!»

Ένας χρόνος μαζί για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και τον Νεκτάριο Λεμονίδη

«Χαρούμενη επέτειο, αγάπη μου! Ένα χρόνο μαζί και συνεχίζουμε», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, συνοδεύοντας το φωτογραφικό άλμπουμ από τις μέρες τους στο νησί των Κυκλάδων.

Στα τέλη Ιουλίου η Ελίζαμπεθ έσβησε τα κεράκια της σε μία πενταώροφη τούρτα-υπερπαραγωγή, στολισμένη με τα αγαπημένα της fashion brands. «Μεγάλωσα κατά ένα χρόνο, ευτυχώς παραμένω ίδια γιατί κάνω τα ενέσιμά μου. Είμαι 41 και εύχομαι σε λίγο καιρό να “φουσκώσω”, να μεγαλώσει η οικογένειά μας», δήλωσε στην κάμερα του Summer's Cool η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ο Νεκτάριος Λεμονίδης σημείωσε από την άλλη ότι της ετοιμάζει ταξίδι. «Της ευχήθηκα χρόνια πολλά, να είναι καλά στην υγεία της και της έκανα ένα ωραίο δωράκι. Θα κάνουμε και ένα ταξίδι την επόμενη εβδομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο σύζυγός της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, με εκείνη να δείχνει το βραχιόλι που της πήρε δώρο.