Αρετή Κοσμίδου: Με άλλο όνομα, μαλλιά & μαμά ενός παιδιού - Πώς είναι σήμερα και πού βρίσκεται το 16χρονο κορίτσι του The Voice

Είχε βγει 2η στο show

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αρετή Κοσμίδου: Με άλλο όνομα, μαλλιά & μαμά ενός παιδιού - Πώς είναι σήμερα και πού βρίσκεται το 16χρονο κορίτσι του The Voice

Το The Voice είναι ένα από τα μουσικά show που έχουν ξεχωρίσει ανά τα χρόνια και ο κόσμος λατρεύει να το παρακολουθεί, καθώς έχει πολύ σασπένς από τη στιγμή που οι κριτές δεν έχουν ιδέα πώς μπορεί να είναι ο διαγωνιζόμενος. Έχουν περάσει από αυτό πολλά ταλέντα και έχουν αναδειχθεί πολύ νικητές, όμως μία από τις παίκτριες που ξεχώρισε και έχει χαραχτεί στη μνήμη του κοινού για την μαγευτική χροιά της είναι η Αρετή Κοσμίδου, η οποία δεν κέρδισε, όμως έφτασε μέχρι την 2η θέση με την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη τότε.

Ήταν μόλις 16 χρονών όταν ανέβηκε στη σκηνή για να διαγωνιστεί και δεν υπήρχε κάποιος που να μη την θέλει στην ομάδα του. Παρόλα αυτά, μόλις το show ολοκληρώθηκε η ίδια επικεντρώθηκε στις σπουδές της και αυτός είναι και ο λόγος που έφυγε από την Ελλάδα και πλέον ζει στο Λονδίνο. Εκεί όλοι πλέον την φωνάζουν Aretha!

Πώς είναι σήμερα η Αρετή Κοσμίδου από το The Voice

Σήμερα είναι 25 ετών, έχει βρει τον έρωτα της ζωής της και μαζί του απέκτησε και ένα παιδί. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά τους, ενώ σε συνέντευξη που έχει παραχωρήσει, έχει δηλώσει για την νέα της πραγματικότητα:

«Είμαι στην Αγγλία από τα 18 μου. Όσο πιο νέος είσαι, τόσο πιο εύκολο είναι να κάνεις κάτι extreme. Γέννησα το Φεβρουάριο (του 2022), η κόρη μου μας έχει αλλάξει τη ζωή. Τον σύντροφό μου τον γνώρισα στο στούντιό μου, ήρθε σαν δάσκαλος. Μπορείς να συνδυάσεις καριέρα και μητρότητα, το παιδί είναι δώρο Θεού. Ο πρώτος που έμαθε ότι είμαι έγκυος ήταν ο πατέρας μου, έχω πιο φιλική σχέση».

Δείτε επίσης: Αρετή Κετιμέ - Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται το κορίτσι που τραγούδησε με το σαντούρι της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004

Από το 2014 μέχρι και σήμερα έχει αλλάξει πολύ και η εμφάνισή της. Κατά καιρούς έχει δοκιμάσει διάφορα χρώματα στα μαλλιά της, ωστόσο έχει μείνει στο κοντό, το οποίο της ταιριάζει και την βολεύει, μάλιστα, και πολύ!

Αρετή Κοσμίδου the Voice σήμερα
Facebook / Αρετή Κοσμίδου

Αρετή Κοσμίδου σήμερα
Facebook / Αρετή Κοσμίδου

Αυτός είναι ο σύντροφός της

Αρετή Κοσμίδου σύντροφος παιδί
Facebook / Αρετή Κοσμίδου

Αρετή Κοσμίδου σύντροφος
Facebook / Αρετή Κοσμίδου