Κατερίνα Παπουτσάκη: Κανονικός Κρητικός με μουστάκι - Αυτός είναι ο πατέρας της

Μοιάζουν λέτε με τον κύριο Μιχάλη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές από νωρίς και έχει βρεθεί σε διάφορα μέρη, ωστόσο αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Σητεία μαζί με τους δύο γιους της, τον Κίμωνα και τον Μάξιμο, αλλά και τους γονείς της, τον Μιχάλη και την Μαρία. Ο πατέρας της, μάλιστα, κατάγεται από το συγκεκριμένο μέρος της Κρήτης και εκεί η ηθοποιός έχει περάσει και συνεχίζει να περνά τα καλοκαίρια της.

Καθημερινά, λοιπόν, αναρτά διάφορες φωτογραφίες από όσα κάνει στο νησί με τα αγαπημένα της πρόσωπα και πριν από λίγα 24ωρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τον μπαμπά της, με τον οποίο έχει το ίδιο βλέμμα και χαμόγελο.

Αυτός είναι ο πατέρας της Κατερίνας Παπουτσάκη

Είναι πολύ αγαπημένοι και δεμένοι μεταξύ τους και αυτό φαίνεται! Στην ανάρτηση που έκανε η ίδια του δίνει, μάλιστα, ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο και οι ακόλουθοί της έσπευσαν να σχολιάσουν αμέσως πόσο όμορφο είναι να τους βλέπουν έτσι.

Δείτε επίσης: Με λευκά έπιπλα και χρωματιστά χαλιά - Φωτογραφίες από το σπίτι με την τεράστια βεράντα που μένει με τα παιδιά της


Την Πέμπτη 28/3 η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε κάνει άλλη μία ανάρτηση με τον αδερφό της, Γιάννη. Φαίνεται πως τα δύο αδέρφια πέρασαν λίγο χρόνο μαζί μετά από καιρό και με μια φωτογραφία θέλησε να συστήσει το στήριγμά της στους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από το προφίλ της.

Μέσα στο αμάξι έβγαλαν τα δύο αδέρφια σέλφι, όσο ο αδερφός της οδηγούσε και παράλληλα μιλούσε στο κινητό του. Να πούμε στο σημείο αυτό, πως και οι δύο τους έχουν πολύ δεμένη σχέση και όπως βλέπετε μοιάζουν αρκετά (δείτε εδώ τι απαντάει ο Μαραντίνης στις φήμες σχέσεις με την Παπουτσάκη).

Κατερίνα Παπουτσάκη - Αδερφός