Ελένη Ράντου: «Σ' αυτή τη χώρα πρέπει να εισπράττουμε φόρο για να μένουμε» - "Μουδιασμένη" από το θέαμα που αντίκρισε από τη φωτιά στην Αττική

Η οργισμένη της ανάρτηση στο Facebook

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Πολλοί είναι οι διάσημοι οι οποίοι έχουν ξεσπάσει δημόσια στα social media για τα πολλαπλά πύρινα μέτωπα που μαίνονται σε διάφορα σημεία στην Αττική από την Κυριακή 11 Αυγούστου το μεσημέρι και ανάμεσά τους βρίσκεται και η Ελένη Ράντου, η οποία προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, γεμάτη οργή.

Η ηθοποιός περιέγραψε το θέαμα που αντίκρισε μόλις έφτασε στα διόδια της Αττικής, το οποίο ήταν για εκείνη σοκαριστικό. Η σκέψη της είναι σε όσους έχουν προβλήματα υγείας και επηρεάζονται ακόμη και από τον καπνό που έχει "πνίξει" την ατμόσφαιρα.

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου για την φωτιά στην Αττική

«Μπαίνω από διόδια Αττικής και αντικρύζω, γεύομαι , μυρίζω κάπνα και αιθάλη. Τρομακτικό θέαμα. Δε βλέπεις στα 2 μέτρα καθαρά. Όσοι έχουν αναπνευστικά πρέπει να φύγουν. Οι υπόλοιποι θα πάθουμε. Σ' αυτή τη χώρα πρέπει να εισπράττουμε φόρο για να μένουμε. Όχι να πληρώνουμε. Θλίψη και οργή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Τρόμος για ρεπόρτερ του OPEN - Η στιγμή που οι φλόγες τους πλησιάζουν

Το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί με φωτογραφίες και βίντε από τις προσπάθειες που γίνονται, τις στιγμές που ζώα που τριγυρνούν χαμένα και φοβισμένα μεταφέρονται μέσα στα χέρια τους σε διάφορα καταφύγια και η συγκίνηση είναι τεράστια. Ωστόσο το ίδιο μεγάλη είναι και η οργή του κόσμου για την κατάσταση που επικρατεί, την οποία οι πολίτες εκφράζουν όλες αυτές τις ώρες στο X/Twitter.

Δείτε επίσης: «Ήταν καθαρός εμπρησμός, ακριβώς πίσω από το σπίτι μας, τα πυροσβεστικά ήταν έξω από βίλες...»