Σε έξαλλη κατάσταση ο Στέλιος Λεγάκης: «Είστε απλά ΖΩΑ! Ξυπνήστε πρόβατα» - Τι συνέβη

Μετά την φυγή από το σπίτι του λόγω φωτιάς...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Στέλιος Λεγάκης
Instagram / Στέλιος Λεγάκης

Ο Στέλιος Λεγάκης, όπως αποκάλυψε την Δευτέρα 12 Αυγούστου μέσα από ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι που μένει με την σύντροφό του και το παιδί τους στη Διώνη εξαιτίας της φωτιάς που έχει ξεσπάσει στην περιοχή - δείτε εδώ.

Την Τρίτη 13/8 επανήλθε με ένα ακόμη story στο προφίλ του, κατά το οποίο αυτή τη φορά ξέσπασε για την συμπεριφορά του κόσμου τη στιγμή που τόσοι άνθρωποι έχουνν χάσει τις περιουσίες τους ή κινδυνεύουν. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για όσους δείχνουν να αδιαφορούν για τν κατάσταση και συνεχίζουν να αναρτούν φωτογρφίες από τις διακοπές τους και τις παραλίες στα social media.

Το έντονο ξέσπασμα του Στέλιου Λεγάκη για την φωτιά στν Αττική

«Όσοι ανεβάζετε ακόμα παραλίες, ποτέ και λούσα, είστε απλά ΖΩΑ. Η Αττική καίγεται. Υπάρχει κόσμος που δεν έχει που να πάει και έχει φύγει από το σπίτι του και πιο πιθανό να μη ξαναγυρίσει ποτέ. Και πετάτε χαρταετό. Ανεβάστε να ενημερωθεί όλος ο κόσμος, που μπορεί να πάει, που να βοηθηθεί και με ποιο τρόπο. Ξυπνήστε πρόβατα. Σας έφαγαν τα στόρι και η δηθενιά. Στην ανάγκη και στην πραγματική χρησιμότητα αυτής της εφαρμογής κοιμάστε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Φωτιές στην Αττική - Κάηκε το σπίτι του ανθρώπου που κατηγορήθηκε για την πυρκαγιά στο Μάτι

Στέλιος Λεγάκης ξέσπασμα για την φωτιά στην Αττική
Instagram / Στέλιος Λεγάκης

Για τον ίδιο λόγο ξέσπασε και η Λελέ Γκόφα, η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, η οποία δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά το οποίο υπήρχαν τρεις φωτογραφίες, μία με τους πυροσβέστες να τρέχουν δίπλα στις φλόγες και άλλες δύο όπου οι ίδιοι βοηθούν τα ζωάκια που βρίσκουν στο διάβα τους και ξέσπασε, καθώς πολλοί, ακόμη κι αν αναρτούν παρόμοιο υλικό, συνεχίζουν να δείχνουν τι κάνουν στις καλοκαιρινές τους διακοπές στα επόμενα story τους.

«Ντροπή να ανεβάζετε αυτή την καταστροφή και το επόμενο στόρι σας να είναι πάρτι και διακοπές», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης για την φωτιά στην Αττική: Κίνηση ανθρωπιάς από τον Snik και την σύντροφό του - Τι συνέβη στο σπίτι τους

Λελέ Γκόφα φωτιά στην Αττική