Λελέ Γκόφα: «Ντροπή!» - Ξέσπασε δημόσια η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου

Με αφορμή τις αναρτήσεις για την φωτιά στην Αττική

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Τα social media έχουν γεμίσει με τις οργισμένες αναρτήσεις του κόσμου για την καταστροφή που βιώνουν οι κάτοικοι της βορειοανατολικής Αττικής και όχι μόνο, εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε την Κυριακή 11 Αυγούστου και καίει αδιάκοπα μέχρι και σήμερα 13/8, έχοντας φτάσει πια στο Χαλάνδρι.

Ξεχώρισε, ωστόσο, εκείνη της Λελέ Γκόφα, της συζύγου του Στέλιου Ρόκκου, η οποία δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά το οποίο υπήρχαν τρεις φωτογραφίες, μία με τους πυροσβέστες να τρέχουν δίπλα στις φλόγες και άλλες δύο όπου οι ίδιοι βοηθούν τα ζωάκια που βρίσκουν στο διάβα τους και ξέσπασε, καθώς πολλοί, ακόμη κι αν αναρτούν παρόμοιο υλικό, συνεχίζουν να δείχνουν τι κάνουν στις καλοκαιρινές τους διακοπές στα επόμενα story τους.

Το ξέσπασμα της Λελέ Γκόφα για την φωτιά στην Αττική

«Ντροπή να ανεβάζετε αυτή την καταστροφή και το επόμενο στόρι σας να είναι πάρτι και διακοπές», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης για την φωτιά στην Αττική: Κίνηση ανθρωπιάς από τον Snik και την σύντροφό του - Τι συνέβη στο σπίτι τους

Λελέ Γκόφα φωτιά στην Αττική
Instagram / Λελέ Γκόφα

Αξίζεινα σημειωθει πως, δυστυχώς, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 12 Αυγούστου, εντοπίστηκε η σορός μίας απανθρακωμένης γυναίκας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι τώρα από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας βρέθηκε απανθρακωμένη σε ένα κτίριο επαγγελματικής χρήσης που σχετίζεται με μάρμαρα, στα σύνορα Βριλησσίων - Χαλανδρίου, στην συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Στρατονίκης συγκεκριμένα.

Αναφέρεται πως πρόκειται για μία 65χρονη την οποία αναζητούσαν νωρίτερα οι αρχές, με την ίχνη της να έχουν χαθεί από τη στιγμή που ξεκίνησε να εκκενώνεται το κτίριο στο οποίο εργαζόταν. Την καλούσαν στο κινητό, ωστόσο, έδειχνε να είναι ανενεργό. Φαίνεται πως η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε και δεν μπορούσε να διαφύγει με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Δείτε επίσης: Φωτιά στην Αττική - Οργισμένοι κάτοικοι προπηλάκισαν το συνεργείο του STAR στα Βριλήσσια