Στιγμές αγωνίας για πρωταγωνιστή από την Γη της Ελιάς - «Φωτιά στο "σπίτι" μας»

Τι συνέβη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στιγμές αγωνίας για πρωταγωνιστή από την Γη της Ελιάς - «Φωτιά στο

Οργή και αγωνία είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν τα τελευταία 24ωρα, καθώς η βορειοανατολική Αττική καίγεται, μία γυναίκα έχει βρεθεί νεκρή, πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τα σπίτια και τις περιουσίες τους και οι πυροσβέστες με τους εθελοντές, καταπονημένοι, προσπαθούν με όποιο τρόπο μπορούν να σώσουν όσους και ό,τι μπορούν.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που κινδυνεύουν υπάρχουν και πολλοί Έλληνες celebrities. Η εγκυμονούσα Μαντώ Γαστεράτου ζει πολύ δύσκολες στιγμές (δείτε εδώ τι έχει συμβεί), ενώ άσχημα είναι τα πράγματα και για έναν από τους πρωταγωνιστές της σειράς του MEGA, Η Γη ττης ελιάς.

Ποιος ηθοποιός από την Γη της ελιάς αγωνία για την φωτιά στην Αττική

Ο λόγος για τον τηλεοπτικό Μιλτιάδη ή αλλιώς Νίκο Κοσώνα, ο οποίος είνα γιος της Δάφνης Μπόκοτα, και όπως αποκάλυψε με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όσο εκείνος βρίσκεται στις διακοπές του στην Πάρο, η σκέψη του βρισκόταν στο σπίτι που που βρισκόταν σε ένα από τα πύρινα μέτωπα που είχαν ξεσπάσει.

«Γεια σας, είμαι ο Νίκος και βρίσκομαι στην Πάρο για διακοπές, αλλά επειδή έχω την τύχη να είμαι Έλληνας το σπίτι μου είναι κοντά στο να καεί… Αφού δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό τουλάχιστον θα εκφραστώ και θα σας πω ένα τραγούδι που μου θυμίζει τη φωτιά, μπας και αλλάξει κάτι σε αυτή τη χώρα», ακούγεται να λέει, ενώ στην λεζάντα της ανάρτησης σημείωσε:

«Φωτιά στο «σπίτι» μας.

Από τις καλοκαιρινές διακοπές μου για τη γειτονιά μου στην αθήνα που όπως άλλες γειτονιές πριν απ αυτήν, καίγεται αβοήθητη, σαν πόλη από χαρτί.

@alexandros_stamatelos σ ευχαριστώ για τη βοήθεια φίλε

Ευχαριστώ επίσης τον Παύλο Παυλίδη που χρησιμοποίησα την υπέροχη μουσική του

Και όσους φίλους μου πρότειναν να πάω σπίτι τους με τους γονείς μου αν έχω ανάγκη.

Ελπίζω».