Φωτιά στην Αττική: Κίνηση ανθρωπιάς από τον Snik και την σύντροφό του - Τι συνέβη στο σπίτι τους

Τα βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Snik
Instagram / Snik

Η φωτιά που ξέσπασε στην βορειοανατολική Αττική έχει προκαλέσει τεράστια αγωνία και σοκ στους κατοίκους των περιοχών, με κάποιους από αυτούς να τρέχουν να σωθούν την τελευταία στιγμή και άλλους να βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται. Πολλοί είναι, όμως, εκείνοι που βρίσκονται δίπλα τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και προσπαθούν να βοηθήσουν με τον τρόπο τους, είτε φιλοξενώντας τους είτε πηγαίνοντας τρόφιμα, ρούχα και νερά, ενώ υπάρχουν και οι εθελοντές που φροντίζουν για τα ζώα που βρίσκονται στα πύρινα μέτωπα.

Ανάμεσά τους και ο Snik, ο οποίος μαζί με την σύντροφό του και μέλλουσα σύζυγό του, παρόλο που εκείνη έχει σπασμένο πόδι, έσπευσαν να μαζέψουν όλα τα σκυλιά που κινδύνευαν και τα φιλοξένησαν στο σπίτι τους, όπου τους παρήχαν τα απαραίτητα, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Στέλιος Λεγάκης - Εγκατέλειψε το σπίτι του στη Διώνη: «Εύχομαι να καείτε εσείς που βάζετε τις φωτιές»

Η κίνηση ανθρωπιάς του Snik την ώρα της φωτιάς στην Αττική

Λίγο αργότερα, ο trapper ενημέρωσε πως έπρεπε να αναχωρήσει γιατί είχε προγραμματισμένο live, ωστόσο δεν γνώριζε τι θα συνέβαινε με αυτό, ενώ ξέσπασε δημόσια σε νέο βίντεο σττο προφίλ του για εκείνους που έβαλαν τις φωτιές, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, πρόκειται για εμπρησμό.

Άλλη μία κίνηση ανθρωπιάς ήρθε και από τον Γιώργο Ντάβλα, ο οποίος με βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε, ενώ βρίσκεται διακοπές, πως δίνει το σπίτι που έχει στον Ωρωπό σε όποια οικογένεια έχασε το δικό της και δεν έχει που να μείνει.

«Θα ήθελα να αναφέρω, όπως είχα κάνει και στις πλυμμήρες στη Λάρισα, ότι υπάρχει ένα σπίτι στον Ωρωπό, για μία οικογένεια με παιδιά, ως πρώτη κατοικία, αν έχει χάσει την πρώτη κατοικία της. Έχω ένα σπίτι στον Ωρωπό, μικρό, καθαρό όμως και νομίζω κάπως καλό. Να πάνε να μείνουν στο Ωρωπό. Το διαθέτω για να μπορέσει να μείνει κάποια οικογένεια που δεν έχει πρώτη κατοικία», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή – Δύσκολες ώρες με τις φωτιές στην Αττική: «Από χθες ζούμε με την αγωνία...»