Έλενα Τσαγκρινού – DJ Stephan: Επέστρεψαν στο σπίτι με τον γιο τους (Φωτογραφίες)

Η τραγουδίστρια πήρε εξιτήριο σήμερα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους, ως ζευγάρι, περνούν το τελευταίο διάστημα η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan. Η τραγουδίστρια γέννησε το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, και πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο σήμερα (12/8), επιστρέφοντας σπίτι μαζί του.

O γιος τους, τον οποίο κρατούσαν στην κούνια του αναχωρώντας, γεννήθηκε 2 κιλά και 800 γραμμάρια. Πριν γυρίσουν στο σπίτι τους η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan πόζαραν στο φωτογραφικό φακό και ευχαρίστησαν τον μαιευτήρα της τραγουδίστριας για αυτό το «δώρο» που τους έκανε.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες τους από το μαιευτήριο:

Έλενα Τσαγκρινού - DJ Stephan
Έλενα Τσαγκρινού - DJ Stephan
Έλενα Τσαγκρινού - DJ Stephan

Δείτε επίσης: Έλενα Τσαγκρινού: Το βίντεο του Dj Stephan από το δωμάτιο τοκετού την ώρα της γέννας - Οι αντιδράσεις του

Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού και του DJ Stephan για τη γέννηση του γιου τους

«Η Έλενα είναι πολύ καλά. Βέβαια, είμαστε άυπνοι και οι δύο. Θηλάζει τώρα, είναι εδώ πέρα και θηλάζει. Γεννήσαμε φυσιολογικά. Γενικά είναι πάρα πολύ δυνατή η Έλενα, πάρα πολύ δυνατή στη γέννα. Ήταν μία απίστευτη εμπειρία που ήμουν μέσα. Μου είχαν πει να κάτσω προς τα αριστερά να ακουμπάω σε περίπτωση που λιποθυμήσω. Δεν λιποθύμησα, όλα καλά πήγανε. Ακούμπαγα, βέβαια, μη λιποθυμήσω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι γυναίκες είστε πάρα πολύ δυνατές και ένας άντρας μπορεί να το καταλάβει πολύ δυνατά μόνο αν είναι μέσα στη γέννα. Το μωράκι είναι γύρω στα 2,800 γραμμάρια. Θα μείνουμε λογικά 3 με 4 μέρες στο νοσοκομείο», είχε δηλώσει στο Summer's Cool, λίγο μετά τον ερχομό του γιου του Dj Stephan.

«Παιδιά, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είστε φοβεροί, σας αγαπάμε, σας βλέπουμε. Τι να πιστέψω παιδιά, είναι κάτι άλλο τελείως αυτό που ζω», δήλωσε στη συνέχεια η Έλενα Τσαγκρινού και ο καλός της σημείωσε στο τέλος: «Όταν βλέπω την Έλενα με το μωρό είναι λες και το είχε πάντα. Δεν υπάρχει!».