Νύχτα αγωνίας για τη εγκυμονούσα Μαντώ Γαστεράτου: «Δεύτερη φορά που φεύγω από το σπίτι σαν κυνηγημένη»

«Σας σιχάθηκα», λέει εμφανώς φορτισμένη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ανάμεσα στους κατοίκους των περιοχών που πλήττονται από τις φωτιές στη βορειοανατολική Αττική είναι και η Μαντώ Γαστεράτου. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, που είναι ξανά έγκυος, αναγκάστηκε πριν από λίγη ώρα να αποχωρήσει από το σπίτι της, μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη και τα δύο τους παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταλαιπωρία της είχε ξεκινήσει μέρες πριν, καθώς νοσηλευόταν μέχρι πρότινος στο νοσοκομείο. Η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε, μάλιστα, μία φωτογραφία όπου είναι ξαπλωμένη στο δωμάτιο κλινικής, με τους ορούς στα χέρια της και σημείωσε: «Αύγουστος στην Αθήνα».

Δείτε επίσης: Μαντώ Γαστεράτου: Συνεχίζεται η νοσηλεία της εγκυμονούσας - Η νέα ανάρτηση από το δωμάτιο της κλινικής

Μήνυμα οργής από τη Μαντώ Γαστεράτου

Λογικό είναι, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις η παρουσιάστρια να είναι ιδιαίτερα φορτισμένη, κάτι που φάνηκε και από το μήνυμα που μοιράστηκε πριν από λίγη ώρα. Η Μαντώ Γαστεράτου που μένει μόνιμα στα βόρεια προάστια μετά τον γάμο της, αναγκάζεται να αποχωρήσει ξανά προληπτικά από το σπίτι της.

«Δεύτερη φορά που φεύγω από το σπίτι σαν κυνηγημένη. Σας σιχάθηκα», ανέφερε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την απογοήτευση και την αγανάκτησή της για την αδυναμία των αρχών να προστατεύσουν αποτελεσματικά τους πολίτες και τις περιουσίες τους από τις φυσικές καταστροφές.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Story Μαντώ Γαστεράτου