Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Μετά το χωρισμό κάνουν διακοπές μαζί στην Τουρκία

Οι φωτογραφίες τους από το Μπόντρουμ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου απολαμβάνει αυτήν την περίοδο τις διακοπές της στο Μπόντρουμ, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς «Η Γη της Ελιάς», όπου υποδύθηκε τη «Νόρα». Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός ταξίδεψε στο Μπόντρουμ για να χαλαρώσει και να ζήσει το καλοκαίρι της, ενώ μοιράστηκε στιγμιότυπα από την εμπειρία της στο Instagram.

Όπως αποκάλυψε η Ναυσικά, είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την περιοχή. Αυτό που δεν ανέφερε, ωστόσο είναι πως μαζί της βρίσκεται και ο πρώην σύντροφός της Κώστας Πηλαδάκης. Την αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Σιανίδης, μέσα από στιγμιότυπα που μοιράστηκε στο Instagram με τον επιχειρηματία, όπου πόζαραν μαζί κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Δείτε επίσης: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Όλα τα φλας πάνω της - Εντυπωσίασε στην πρώτη σόλο εμφάνιση μετά τον χωρισμό της

Ξανά μαζί μετά τον χωρισμό η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης;

Αν και το καλοκαίρι ξεκίνησε με την είδηση του χωρισμού τους, παραμένει άγνωστο αν τελικά θα επέλθει η επανασύνδεση. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης σίγουρα διατηρούν σίγουρα καλές σχέσεις πάντως, με το πρόσφατο ταξίδι να αποτελεί απόδειξη.

Χάρης Σιανίδης, Κώστας Πηλαδάκης

Μιλώντας για τον Κώστα Πηλαδάκη, λίγο πριν αναχωρήσει για την Κύπρο, είχε αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. «Όλα καλά! Καλή είμαι; Ανανεωμένη δεν θα το έλεγα πως είμαι. Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να πω κάτι σχετικό με το συγκεκριμένο θέμα του χωρισμού. Όταν θα είμαι έτοιμη φυσικά θα σας μιλήσω, το ξέρετε ότι μιλάω ανοιχτά για κάποια πράγματα, απλά νομίζω ότι δεν είναι η ώρα ακόμη. Φυσικά και είμαστε αγαπημένοι με τον Κώστα. Δεν είχαμε ποτέ διάλειμμα στο παρελθόν. Μας έχουν χωρίσει 48 φορές και δεν ίσχυε τίποτα. Επειδή έχω αργήσει για την πτήση μου σε ευχαριστώ που ήρθες μέχρι εδώ», έλεγε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Κώστας Πηλαδάκης δεν έχει μιλήσει ποτέ για την προσωπική του ζωή, οπότε ήταν αναμενόμενο και να μην αναφέρει τίποτα για τα όσα έχουν συμβεί πρόσφατα ανάμεσα σε εκείνον και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου