Διάσημο ζευγάρι μόλις ανακοίνωσε τον χωρισμό του – Πώς απαντούν στις φήμες για τρίτο πρόσωπο

Ήταν 8 χρόνια παντρεμένοι και έχουν 4 παιδιά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Διάσημο ζευγάρι μόλις ανακοίνωσε τον χωρισμό του – Πώς απαντούν στις φήμες για τρίτο πρόσωπο

Πρόκειται για ένα άκρως προβεβλημένο ζευγάρι, με εκείνον να ξεχωρίζει στα γήπεδα και την μέχρι πρότινος σύντροφό του στον «στίβο» της μόδας. Μέχρι πρότινος έδιναν την εντύπωση ενός άκρως ευτυχισμένου αντρόγυνου, τελικά όμως τα πράγματα δεν ήταν όπως ακριβώς φαίνονταν στις κοινές τους αναρτήσεις.

Τον χωρισμό τους ανακοίνωσαν η Αλίς Καμπέλο και ο Άλβαρο Μοράτα, μετά από 8 χρόνια γάμου και 4 παιδιά. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής και αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας του και η Ιταλίδα μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας, η οποία είναι κολλητή φίλη της Κιάρα Φεράνι, δεν είναι πια μαζί.

Δείτε επίσης: Διαζύγιο "βόμβα" μετά από 22 χρόνια γάμου για αγαπημένο ζευγάρι - «Παραμένουμε φίλοι και ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας για τον άλλον»

Η ανακοίνωση του διάσημου ζευγαριού για τον χωρισμό του

Την ανακοίνωση έκανε η Αλίς Καμπέλο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Ο Άλβαρο και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε και είναι η πιο δύσκολη απόφαση που πήραμε ποτέ στη ζωή μας. Θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα ή οποιαδήποτε έλλειψη σεβασμού και από τους δυο μας. Μπορώ μόνο να πω ότι σε αυτά τα οχτώ χρόνια είχα έναν άνθρωπο δίπλα μου που δεν έκανε τίποτα άλλο από το να με βάζει ως προτεραιότητα και να με φροντίζει και να με σέβεται και ως εκ τούτου δεν μπορώ να επιτρέψω καμιά ψεύδη εικασία σχετικά με την απόφαση μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ανάρτηση Καμπέλο

Σε διαφορετικό story τονίζει πως υπάρχει αμοιβαία αγάπη, γι' αυτό και το διάσημο ζευγάρι κρατάει τις αναρτήσεις του παρά τον χωρισμό. «Δεν θέλω να νομίζετε ότι όσα έχετε δει στις φωτογραφίες μας που βάζαμε στα social media είναι ψέμα. Συνεχίζουμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλον όμως έρχεται η στιγμή όπου πολλές παρεξηγήσεις συσσωρεύονται και τα πράγματα σιγά-σιγά καταρρέουν. Υποσχεθήκαμε ο ένας τον άλλον να μη φτάσουμε ποτέ στο σημείο να είμαστε τοξικοί και να τελειώσουμε κάτι όμορφο με άσχημο τρόπο. Θέλω απλά να ευχαριστήσω τον Άλβαρο για όσα έχει κάνει για μένα, για το πώς με φρόντισε, για τον πατέρα και το σύζυγο που υπήρξε και του εύχομαι τα καλύτερα πάντα», τονίζει σε νέο μήνυμά της.

Ανάρτηση Καμπέλο

Η Αλίς Καμπέλο ευχαρίστησε τους followers της τα λόγια στήριξης που της έστειλαν.

Ανάρτηση Καμπέλο