Φωτιά στην Αττική: Με 4 λέξεις οι Ράδιο Αρβύλα τα είπαν όλα

Οργή και απόγνωση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτιά στην Αττική: Με 4 λέξεις οι Ράδιο Αρβύλα τα είπαν όλα

Δύσκολες ώρες για το λεκανοπέδιο της Αττικής, με τις φωτιές να μαίνονται ανεξέλεγκτα στο βορειοανατολικό κομμάτι και τον καπνό να καλύπτει όλη την πρωτεύουσα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν ανοιχτά την οργή αλλά και την απόγνωση που νιώθουν αντικρίζοντας τις φλόγες να καταπίνουν σπίτια και κόπους μίας ζωής.

Η πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (11/8) στον Βαρνάβα και αργότερα επεκτάθηκε. Οι ελπίδες πλέον στρέφονται στα εναέρια μέσα. Το πύρινο μέτωπο έχει εξαπλωθεί παρά την ολονύχτια μάχη με τις φλόγες. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών η ένταση των ανέμων δεν θα είναι σύμμαχος των δυνάμεων της πυροσβεστικής.

Δείτε επίσης: Φωτιά στο Νταού Πεντέλης: «Άκουγα τα ζώα μου να βελάζουν και να πεθαίνουν - Λιποθύμησα προσπαθώντας να σβήσω τη φωτιά»

Το μήνυμα των Ράδιο Αρβύλα για τη φωτιά στην Αττική

Θέση στα όσα συμβαίνουν πήραν και οι Ράδιο Αρβύλα. Αναφερόμενοι στη φωτιά που μαίνεται από χθες στην Αττική, τα είπαν όλα με τέσσερις λέξεις. «Στο ίδιο έργο θεατές», έγραψαν, καθώς πρόκειται για μία κατάσταση που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, δυστυχώς.