Βασίλης Σπανούλης: Όλοι κοιτούσαν την Χοψονίδου και τον μεγάλο τους γιο στην παραλία - Η σπάνια φωτογραφία με τα 6 παιδιά τους

Από τις διακοπές τους στην Κρήτη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Βασίλης Σπανούλης αφού ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 επέστρεψε δίπλα στην οικογένειά του με την οποία αμέσως αναχώρησε για Κρήτη ώστε να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media και ιδιαίτερα στο Instagram δημοσιεύει καθημερινά από εκεί διάφορες στιγμές τους.

Την Κυριακή 11 Αυγούστου, μάλιστα, ανέβασε σε story στο προφίλ της μία φωτογραφία όπου όλοι μαζί, οι δύο γονείς και τα έξι παιδιά τους, ποζάρουν όλοι μαζί στον φακό μπροστά από την θάλασσα. Το σώμα της 41χρονης μανούλας κλέβει τις εντυπώσεις καθώς είναι αψεγάδιαστο, όμως τα βλέμματα πέφτουν και στους γιους και τις κόρες τους που έχουν μεγαλώσει πολύ.

Η σπάνια φωτογραφία του Βασίλη Σπανούλη με την Ολυμπία Χοψονίδου και τα 6 παιδιά τους

Ο μεγάλος γιος του ζευγαριού έχει ψηλώσει επίσης πάρα πολύ αφού έχει φτάσει σε ύψος την μητέρα του και σε λίγο καιρό θα έχει ξεπεράσει σίγουρα και τον μπαμπά του, ο οποίος έχει ύψος 1,93. Τα χαμόγελά τους μαρτυρούν πόσο όμορφα περνούν στο νησί!

Δείτε επίσης: Στιγμές ευτυχίας στην οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου - Το αποκάλυψαν οι φωτογραφίες στο Instagram

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης παιδιά παραλία
Instagram / Ολυμπία Χοψονίδου

Ο μπασκετμπολίστας και πλέον προπονητής είχε δηλώσει για την σύζυγό του σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Η Ολυμπία έχει έρθει σχεδόν σε όλους μου τους αγώνες. Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο άνθρωπός μου. Μου χάρισε έξι υπέροχα παιδιά. Ό,τι κι αν πω για την Ολυμπία είναι λίγο. Είναι ένας ήρωας, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και μία εκπληκτική μητέρα», όμως για το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού, κεξαθάρισε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε την οικογένεια να μεγαλώνει».