Ιωάννα Τούνη: Η δυσάρεστη ανακοίνωση λίγα 24ωρα μετά τα γενέθλιά της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ιωάννα Τούνη έκλεισε τα 31 στις 10 Αυγούστου και το γιόρτασε με πάρτι υπερπαραγωγή στην Χαλκιδική, πηγαίνοντας από τα μπουζούκια στην παραλιακή σε κλαμπ μέχρι τα ξημερώματα, ενώ ακολούθησε και δεύτερος γύρος εορτασμών δίπλα στην θάλασσα με άλλη μία τούρτα πελώρια με πολλούς ορόφους (δείτε εδώ).

Το χάρηκε με την ψυχή της, καθώς μαζεύτηκαν όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα στον ίδιο χώρο, χόρεψαν μαζί της και τραγούδησαν και η ίδια ένιωσε πως ξέσπασε λιγάκι από τα άγχη της καθημερινότητας και τους γρήγορους ρυθμούς της, αφήνοντας και τον Πάρη για λίγο στην θεία της.

Η ατυχία μετά τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη

Παρόλα αυτά, μόλις τα πάρτι τελείωσαν η Influencer ένιωσε να την καταβάλει η κούραση και η αυπνία και δεν δίστασε να το μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο Instagram. Αποδείχθηκε, όμως, πως η κόπωση, αλλά και το γεγονός πως δεν μπορούσε να μιλήσει καλά καλά επειδή είχε κλείσει η φωνή της ήταν επειδή κόλλησε κορωνοϊό τελικά. Το αποκάλυψε με ένα story στο προφίλ της την Δευτέρα 12/8.

«Καλημέρα, ξύπνησα έτσι σήμερα. Ωραία, χαρούμενες διακοπούλες σε όλους», είπε χαρακτηριστικά δείχνοντας το θετικό τεστ της.

Δείτε επίσης: Χρυσό με βαθύ άνοιγμα στο στήθος και όλη την πλάτη έξω - Πόσο κοστίζει το φόρεμα που θα βάλει στα γενέθλιά της

Ο λόγος που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απουσιάζει από τις φωτογραφίες των γενεθλίων της

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μπορεί να της ευχήθηκε γλυκά το βράδυ της Παρασκευής, να ανέβασε στιγμιότυπα από το δεύτερο πάρτι της, το Σάββατο 10/8 στην παραλία με μαγιό, ωστόσο δεν εμφανίστηκε σε κανένα από τα βίντεο που μοιράστηκε η σύντροφός του, τις τελευταίες δύο μέρες. Ούτε στην ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Τούνη φαίνεται κάπου.

Φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τις... συμπεθέρες της Ιωάννας Τούνη, που τη ρωτούσαν τι συνέβη και γιατί απουσίαζε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστεψαν, μάλιστα, ότι δεν βρισκόταν μαζί της σε αυτή τη μεγάλη μέρα.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξήγησε... γιατί δεν βρίσκεται πουθενά στα γενέθλια βίντεο της Τούνη. Στην ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Τούνη από τη γενέθλια έξοδό της με τους φίλους της στον Νίκο Βέρτη, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν. «Αγάπη μου χρόνια πολλά» έγραψε, με πολλούς να τον ρωτούν πού βρισκόταν ο ίδιος αφού δεν τον είδαν σε καμία φωτογραφία.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φυσικά δεν άφησε αναπάντητες τις ερωτήσεις αυτές, και σχολίασε, «Δεν με βάζει πια».

undefined