Εμμανουήλ Καραλής: «Παιδί μου κερδίσαμε!» - Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του για τις δυσκολίες που πέρασαν οικογενειακώς

Το πρώτο μήνυμα του Manolo μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / @manolo
Instagram / @manolo

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε να κάνει όλη την Ελλάδα να ζητωκραυγάζει για εκείνον καθώς στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που διεξάχθηκαν στο Παρίσι κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Κατάφερε να πραγματοποιήσει έτσι ένα από τα μεγαλύτερά του όνειρα και γέμισε με υπερηφάνεια, ενώ μεγάλη τιμή ήταν για εκείνον που έγινε και σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή λήξης της διοργάνωσης (δείτε εδώ το βίντεο από την παρέλαση και τα σχόλια που γράφτηκαν).

Για το γεγονός αυτό, μάλιστα, έκανε μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Κυριακής 11 Αυγούστου. Δημοσίευσε φωτογραφίες του ίδιου, αλλά και του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος κρατούσε την σημαία στην τελετή έναρξης, μαζί με κάποιες παιδικές τους εικόνες όπου φορούσαν στολές τσολιάδων και την συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στην λεζάντα.

Η συγκινητική ανάρτηση του Εμμανουήλ Καραλή μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

«2 παιδιά με ένα μεγάλο όνειρο από την μικρή χώρα της Ελλάδας», έγραψε χαρακτηριστικά και αποθεώθηκε στα σχόλια από τους ακόλουθούς του.

Δείτε επίσης: Η ηλικία, η καταγωγή, η δίδυμη αδερφή, η επιχείρηση & η μάχη με την κατάθλιψη - Ποιος είναι ο νεαρός για τον οποίο φωνάζει όλη η Ελλάδα


«Ποιος να φανταζόταν ότι ο μικρός Μανόλο που ζήλευε στο γυμνάσιο τους σημαιοφόρους κάποια στιγμή θα γίνει σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες..!», σημείωσε και στην δεύτερη ανάρτησή του.


Την υπερηφάνεια του για το παιδί του θέλησε να εκφράσει δημόσια και ο μπαμπάς του 25χρονου, Χάρης, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου του στο δικό του προφίλ και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν σαν οικογένεια για να μπορέσει εκείνος να τα καταφέρει, αλλά και τις δικές του σκοτεινές στιγμές: «Παιδί μου κερδίσαμε! Το μετάλλιο αυτό ανήκει στην οικογένεια μας! Είναι η δίκη μας ΝΙΚΗ! Δώσαμε μάχες και τις κερδίσαμε! Νικήσαμε τους φόβους μας, παλέψαμε με δαίμονες, νικήσαμε τον ρατσισμό και την άβυσσο που παραλίγο να μας καταπιεί! Και ΝΑΙ βγήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ! Γιε μου υπάρχει και καλύτερος κόσμος και ανήκεις σε αυτόν!!! @gpomaski , @trener.szczepanski και Χρήστο Μελετόγλου σας ευχαριστώ», έγραψε.