Μαρία Κορινθίου: Η τρυφερή φωτογραφία με την έφηβη κόρη της μετά την αποκάλυψη για το διαζύγιο με τον Γιάννη Αϊβάζη

Μητέρα και κόρη μοιάζουν πολύ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Κορινθίου
Instagram / Μαρία Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου φαίνεται πως βιώνει μία διαφορετική φάση στη ζωή της το τελευταίο διάστημα, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχει κυκλοφορήσει δεν είναι πλέον μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη και μετά από 14 χρόνια γάμου και 16 κοινής πορείας παίρνουν διαζύγιο, αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει το γεγονός. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, μένουν ακόμη μαζί και στόχος τους είναι να μην επηρεαστεί καθόλου η κόρη τους, Ισμήνη, από το γεγονός αυτό.

Μιλώντας για την νεαρή, η ηθοποιός χθες, Κυριακή 11 Αυγούστου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία από την παραλία, καθώς ήταν η παγκόσμια ημέρα κόρης και θέλησε να το γιορτάσει με αυτό τον τρόπο. Μητέρα και κόρη μοιάζουν πολύ!

Δείτε επίσης: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη μετά την αποκάλυψη για τον χωρισμό του με την Μαρία Κορινθίου - Που βρίσκεται

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου με την κόρη της μετά την είδηση χωρισμού με τον Γιάννη Αϊβάζη

«Παγκόσμια ημέρα κόρης. Κάντε μία ανάρτηση με την κόρη σας», γράφει το story στο προφίλ της.

Μαρία Κορινθίου κόρη

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πρόσφατα η Μαρία Κορινθίου είχε εξομολογηθεί για την σχέση τους: «Είναι σημαντικό να αγαπάς αυτό που είσαι, να αγαπάς την ψυχή σου και να λέει μια μάνα “μπράβο” στον εαυτό της που όλη μέρα φροντίζει τα παιδιά της. Λέω συχνά “μπράβο” στην Ισμήνη αλλά επειδή είναι ένα έφηβο παιδί, της βάζω όρια, μέτρα και σταθμά που θεωρώ ότι πρέπει να έχει».

«Η Ισμήνη γενικά είναι ένα καλό και ήρεμο παιδί αλλά δεν παύει να είναι στην εφηβεία, οπότε υπάρχει ένα είδους κυκλοθυμίας. Η αρχή της εφηβείας της μου είχε πέσει “βαριά”. Ήμουν δυναμικό παιδί, στην εφηβεία προσπαθούσα να βρω τα μέτρα και τα σταθμά μου, ήμουν πολύ ευαίσθητο πλάσμα. Εξακολουθώ να είμαι και τώρα, αλλά για εμένα».

Δείτε επίσης: Ολόκληρη γυναίκα και full in love η κόρη της Κορινθίου & του Αϊβάζη - Τα χάδια και το φιλί στο στόμα με το αγόρι της (Βίντεο)