Αθηνά Οικονομάκου: Πόσο κοστίζει ένα βράδυ τον Αύγουστο στο ξενοδοχείο που μένει στην Κρήτη - Η σουίτα με την ιδιωτική πισίνα, το spa και το γυμναστήριο

Βρίσκεται εκεί με τα παιδιά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου μετά τις διακοπές της με τον Μπρούνο Τσερέλα στην Ίμπιζα και στην Χίο βρέθηκε στην Κρήτη με τα παιδιά της, τον γιο και την κόρη που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, για να περάσει χρόνο μαζί τους και να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις που θα θυμούνται για πάντα.

Επέλεξαν να μείνουν στο Ηράκλειο και η ηθοποιός μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε πώς είναι το δωμάτιο που μένουν οι τρεις τους. Έχει τεράστιο σαλόνι με μία τζαμαρία που βλέπει προς την ιδιωτική πισίνα του χώρου, όπως και στο υπνοδωμάτιο με το ψηλό κρεβάτι.

Πόσο κοστίζει το δωμάτιο που μένει η Αθηνά Οικονομάκου με τα παιδιά της στην Κρήτη

Πρόκειται για το Abaton Island Resort and Spa, το οποίο περιλαμβάνει και εσωτερική πισίνα, αλλά και γυμναστήριο, ενώ βρίσκεται μπροστά από την θάλασσα και πέρα από τις ιδιωτικές πισίνες έχει και μία μεγάλη στον εξωτερικό χώρο στην οποία έχουν όλοι πρόσβαση.

Στην τιμή της σουίτας περιλαμβάνεται και το πρωινό, αλλά και το δείπνο στο εστιατόριο του και για ένα βράδυ σε ένα αντίστοιχο δωμάτιο το οποίο χωράει μέχρι και τρία άτομα, το ποσό ξεκινάει από 639 ευρώ τον Αύγουστο. Η Αθηνά Οικονομάκου, πάντως, δεν είναι μόνη της εκεί στο νησί, αλλά έχει για παρέα της και την Λένα Δροσάκη με τον γιο της και Νικόλ Παναγιώτου.

Δείτε επίσης: Συνδυάζει πέτρα με γυαλί, έχει θέα στο λιμάνι και τεράστιο κήπο - Φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι της στο Γύθειο


Όσο βρισκόταν στην Χίο ο Φίλιππος Μιχόπουλος βρισκόταν με τα παιδιά τους και την Τετάρτη 7 Αυγούστου που είχε τα γενέθλιά του θέλησε να τα γιορτάσει με ένα φαντασμαγορικό πάρτι στο ξενοδοχείο του στη Μύκονο, έχοντας δίπλα του είχε όλους τους φίλους, τους συνεργάτες και τους συγγενείς του και φυσικά την Σιέννα και τον Μάξιμο.

Δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα από τους εορτασμούς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Έσβησε την τούρτα, η οποία έγραφε «χρόνια πολλά μπαμπάκα», αγκαλιά με τον γιο και την κόρη του, και ακολούθησαν πυροτεχνήματα που εντυπωσίασαν όσους βρίσκονταν εκεί και παρακολουθούσαν το θέαμα.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου - Η κίνηση που λίγοι παρατήρησαν λίγους μήνες μετά το διαζύγιο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως ο ίδιος μετά τον χωρισμό του με την ηθοποιό έχει κλείσει το προφίλ του και είναι πολύ διακριτικός σε όσα ανεβάζει, διότι δεν του αρέσει να προκαλεί και να δίνει πάτημα για σχολιασμό στα media γενικότερα.