Γιάννης Αϊβάζης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη για τον χωρισμό του με την Μαρία Κορινθίου - Που βρίσκεται

Εκείνη στην Αθήνα κι εκείνος...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Σαν βόμβα "έσκασε" η είδηση για το διαζύγιο της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη μετά από 14 χρόνια γάμου και ένα παιδί, χωρίς ωστόσο κανείς από τους δύο να έχει επιβεβαιώσει ή να έχει διαψεύσει το γεγονός. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δυο τους αυτές τις ημέρες κάνουν ξεχωριστά διακοπές και ενώ εκείνη βρίσκεται στην Αθήνα, ο ηθοποιός έχει φτάσει μέχρι την Ιταλία.

Την Κυριακή 11 Αυγούστου, μάλιστα, έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από εκεί. Δημοσίευσε μία φωτογραφία του, με κοντινό στο πρόσωπό του, χωρίς να αποκαλύπτει σε ποιο ακριβώς μέρος βρίσκεται, αλλά ούτε και ποια είναι η παρέα του.

Δείτε επίσης: Μαρία Κορινθίου & Γιάννης Αϊβάζης - Η γνωριμία ενώ είχαν σχέση, ο έρωτας και οι τελευταίες δηλώσεις τους πριν το χωρισμό

Η ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη από την Ιταλία μετά την είδηση για τον χωρισμό του με την Μαρία Κορινθίου

«Το πρωί», σημείωσε χαρακτηριστικά στην λεζάντα και οι ακόλουθοί του τον γέμισαν με like και σχόλια, όπως κάθε φορά άλλωστε, ενώ πριν από μερικά 24ωρα είχε κάνει και ένα story όλο νόημα, που άφηνε πολλά υπονοούμενα για την προσωπική του ζωή - δείτε το εδώ.


Η Μαρία Κορινθίου ουσιαστικά επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους από τον επί 14 χρόνια σύζυγό της και συνοδοιπόρο στη ζωή, τονίζοντας πάντως ότι η αγάπη και ο σεβασμός παραμένει ανάμεσά τους. Άλλωστε σε αυτό το διάστημα, πέρα από τη σχέση που έχτισαν με τον Γιάννη Αϊβάζη, απέκτησαν και μία κόρη που θα τους ενώνει για πάντα, και ας μην είναι ζευγάρι.

«17 χρόνια… Είμαστε μαζί σε αυτό με τον Γιάννη Αϊβάζη…Ευχαριστούμε για την μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη σας… Αλλά και το σεβασμό που μας δείχνετε», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου στην ανάρτησή της. Ο Γιάννης Αϊβάζης σχολίασε την ανάρτηση βάζοντας μια καρδιά, με την Μαρία Κορινθίου να απαντάει με πολλές περισσότερες.

undefined