Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Καθόταν στα πόδια του και τον φιλούσε με πάθος - Τα "καυτά" τετ α τετ με τον Χρήστο Μάστορα από την Ρόδο

Εκείνος στα μαύρα και εκείνη στα λευκά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με τον τραγουδιστή να πραγματοποιεί στο ενδιάμεσο την καλοκαιρινή του περιοδεία. Από την Σίφνο βρέθηκαν στην Ζάκυνθο και από εκεί αυτές τις ημέρες απολαμβάνουν τον χρόνο τους στην Ρόδο, με τα story στο Instagram από όσα κάνουν στο νησί να έχουν πάρει "φωτιά" στο προφίλ του ξανθού μοντέλου.

Το βράδυ του Σαββάτου 10 Αυγούστου, μάλιστα, η Influencer και επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία πολύ τρυφερή στιγμή τους. Εκείνος ήταν ντυμένος στα μαύρα και εκείνη στα λευκά, είχε καθίσει πάνω στα πόδια του, τα πρόσωπά τους ακουμπούσαν και αντάλλασσαν ένα "καυτό" φιλί στο στόμα.

Η νέα ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με το "καυτό" φιλί στον Χρήστο Μάστορα

Το ζευγάρι είναι πλέον δύο χρόνια μαζί (δείτε εδώ πώς γιόρτασαν την δεύτερη επέτειό τους) και έχουν αποφασίσει πως δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβονται ή να περιορίζονται στα social media ή ακόμη και στις κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις, γι' αυτό και το τελευταίο διάστημα παρόμοιες στιγμές τους είναι όλο και πιο συχνές στα προφίλ τους, με τους θαυμαστές τους να "λιώνουν" κάθε φορά με τις αναρτήσεις τους.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το πρώτο δώρο που της έκανε ο Χρήστος Μάστορας – Κοστίζει περίπου 2.000 ευρώ

Γαρυφαλλιά Καληφώνη Χρήστος Μάστορας φιλί
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Την Κυριακή 4 Αυγούστου, αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια ανέβασε μερικές φωτογραφίες σε story από το μέρος που βρέθηκαν μετά τη Σίφνο για να χαλαρώσουν (δείτε εδώ τα βίντεο με τα "καυτά" φιλιά τους στην παραλία), και οι ακόλουθοί της ξετρελάθηκαν με το μαντήλι που φορούσε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα όλοι να της στέλνουν μηνύματα και να την ρωτούν από που το έχει πάρει.


Η ίδια, τότε, ανέβασε άλλη μία φωτογραφία της με αυτό και αποκάλυψε πως είναι δώρο από τον "πεθερό" της, τον πατέρα του τραγουδιστή, ο οποίος της το έφερε από ένα ταξίδι του στην Κίνα. Το έχει λατρέψει, όπως εξήγησε, και το φοράει συνεχώς με διάφορους τρόπους, είτε ως τοπάκι είτε ως φούστα, μέχρι και στα μαλλιά της.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη δώρο πατέρα Χρήστου Μάστορα