Κατερίνα Καινούργιου: Ερωτοχτυπημένη στα στενά της Πάρου - Η νέα τρυφερή ανάρτηση με τον Πάνο Κουτσουμπή στο αυτοκίνητο

"Λιώνει" κάθε φορά που τον κοιτάει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς μετά από μία επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν χαλαρώνει και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την καλύτερη παρέα, τον νέο της έρωτα, Πάνο Κουτσουμπή. Οι δυο τους βρίσκονται στην Πάρο, καθώς εκείνος διατηρεί εστιατόριο στο νησί και έτσι περνούν τις μέρες τους εκεί απολαμβάνοντας τις βουτιές τους και τις βόλτες τους στα σοκάκια όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του τελευταίου το επιτρέπουν.

Πριν από λίγες μέρες η παρουσιάστρια ανέβασε την πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον καλό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε την εδώ) και καθημερινά γίνεται όλο και πιο εκδηλωτική και μοιράζεται ακόμη περισσότερα κοινά τους στιγμιότυπα, με τους ακόλουθούς της να ξετρελαίνονται!

Η νέα φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου με τον σύντροφό της

Πριν από μερικές ώρες, μάλιστα, ανέβασε σε story μία φωτογραφία με τον επιχειρηματία, την ώρα που βρίσκονταν στο αμάξι και εκείνος οδηγούσε. Κοιτούσε τον φακό και χαμογελούσε, ενώ εκείνη δίπλα από το όνομά του έβαλε και μία καρδιά.

Δείτε επίσης: «Το πύρινο φιλί...» - Με μαύρο στενό φόρεμα στο πλευρό του Κουτσουμπή μπροστά στο ηλιοβασίλεμα στην Αντίπαρο

Κατερίνα Καινούργιου σύντροφος
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από κάποια 24ωρα, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό, όπου πόζαρε ευδιάθετη στο φακό του κινητού της και έγραψε «what if I fall? Oh, but my darling, what if you fly?».

Ο σύντροφος της, Παναγιώτης Κουτσουμπής που είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής της, της σχολίασε μια φωτιά, με την ίδια να απαντάει με emojis.

Δείτε επίσης: Μαριάντα Πιερίδη για Κατερίνα Καινούργιου - «Πριν ξεκινήσει η εκπομπή της, θα δούμε το πρώτο φιλί»

Κατερίνα Καινούργιου Πάρος σύντροφος