Γιάννης Αϊβάζης: Έτσι σχολίασε την έμμεση παραδοχή του χωρισμού από τη Μαρία Κορινθίου

Εκείνη του απάντησε μάλιστα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Λίγες κινήσεις και ουσιαστικές ανάμεσα στην Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη στην πρώτη τους διαδικτυακή «συνάντηση» με αφορμή μία ανάρτηση της ηθοποιού.

Η Μαρία Κορινθίου ουσιαστικά επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον επί 14 χρόνια σύζυγό της και συνοδοιπόρο στη ζωή, τονίζοντας πάντως ότι η αγάπη και ο σεβασμός παραμένει ανάμεσά τους. Άλλωστε σε αυτό το διάστημα, πέρα από τη σχέση που έχτισαν με τον Γιάννη Αϊβάζη, απέκτησαν και μία κόρη που θα τους ενώνει για πάντα, και ας μην είναι ζευγάρι.

Δείτε επίσης: Μαρία Κορινθίου – Κι όμως είχε «προδώσει» το χωρισμό με τον Αϊβάζη 5 χρόνια πριν: «Είμαι ακόμη ερωτευμένη μαζί του αλλά...»

Η απάντηση του Γιάννη Αϊβάζη στη Μαρία Κορινθίου

«17 χρόνια… Είμαστε μαζί σε αυτό με τον Γιάννη Αϊβάζη…Ευχαριστούμε για την μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη σας… Αλλά και το σεβασμό που μας δείχνετε» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου στην ανάρτησή της. Ο Γιάννης Αϊβάζης σχολίασε την ανάρτηση βάζοντας μια καρδιά, με την Μαρία Κορινθίου να απαντάει με πολλές περισσότερες.

Σχόλιο Αϊβάζη σε Κορινθίου

Θυμίζουμε πως, στην πρώτη του δημοσίευση στο Instagram, το βράδυ του Σαββάτου 10/8, ο Γιάννης Αϊβάζης είχε μοιραστεί επίσης ένα αντίστοιχο μήνυμα γράφοντας: «Μερικές φορές τα καλά πράγματα πρέπει να καταρρεύσουν, για να έρθουν τα καλύτερα στη θέση τους».

Μήνυμα Αϊβάζη

Οι τελευταίες τους αναρτήσεις στα social media δεν άφηναν να διαφαίνεται ο χωρισμός τους. Τον περασμένο Ιανουάριο, η Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον Γιάννη Αϊβάζη, τραβηγμένη από την ίδια κατά την πρεμιέρα της παράστασης «Jordan», στην οποία πρωταγωνιστούσε. Ο Γιάννης είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία, και η Μαρία συνόδευσε τη φωτογραφία με τη φράση: «Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει».

Την ίδια περίοδο, με αφορμή τα γενέθλια της Μαρίας Κορινθίου στις 30 Δεκεμβρίου, ο Γιάννης Αϊβάζης της έγραφε: «Μόνο με σένα… Να σε χαίρομαι μωρό μου».