Σμαράγδα Καρύδη: Πάρτι γενεθλίων στο εξοχικό της στην Αίγινα - Οι φωτογραφίες στην πισίνα και οι καλεσμένοι

Αγαπημένοι φίλοι της έδωσαν το «παρών»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/smaragda_karidi_official
Instagram/smaragda_karidi_official

Η Σμαράγδα Καρύδη επέλεξε την αγαπημένη της Αίγινα για να γιορτάσει τα 55α γενέθλιά της, περιτριγυρισμένη από αγαπημένα της πρόσωπα. Με την ευκαιρία της σημαντικής αυτής ημέρας, η γνωστή ηθοποιός κάλεσε στενούς της φίλους για μια ξεχωριστή βραδιά δίπλα στην πισίνα.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν βεβαίως ο Θοδωρής Αθερίδης, η κόρη του Φωτεινή Αθερίδου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Κώστας Κόκλας, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Δείτε επίσης: Σμαράγδα Καρύδη: "Κόβει" την ανάσα με το καλλίγραμμο κορμί της - Στη θάλασσα με μπορντό μπικίνι και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

«Τα κεριά είναι πολλά και τ' αγαπάω όλα», λέει η Σμαράγδα Καρύδη

Η Σμαράγδα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά μέσω του Instagram. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας για χθες. Τα κεριά είναι πολλά και τ’ αγαπάω όλα. Θα ήθελα άλλα τόσα. Μακάρι. Να μας έχει ο Θεός γερούς».

Δείτε φωτογραφίες:

Η ηθοποιός διατηρεί εξοχικό στην Αίγινα, μόλις μία ώρα και περίπου δέκα λεπτά από το λιμάνι του Πειραιά. Εκεί περνά τα Σαββατοκύριακα της, όποτε έχει χρόνο, αλλά και τις περισσότερες μέρες από το καλοκαίρι της, αφού είναι μία εύκολη λύση, είναι κοντά και έχει όλα όσα χρειάζεται μέσα σε αυτό, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάει κάθε φορά όλα τα πράγματά της από την πρωτεύουσα.

Το καλοκαίρι της στο πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης πέρασαν άφθονες στιγμές απόλυτης ξεκούρασης και ηρεμίας αυτό το καλοκαίρι. Χάρηκαν τη θάλασσα, τον καθαρό αέρα και ο ένας τον άλλον, ενώ έκαναν βόλτες με σκάφος για δύο.

Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι η Σμαράγδα Καρύδη δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο Instagram μερικές από αυτές τις όμορφες στιγμές. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, φαίνονται οι δυο τους να απολαμβάνουν τη βόλτα τους με βάρκα, χαμογελαστοί και χαλαροί, να κοιτάζονται στα μάτια με το τοπίο της θάλασσας να τους περιβάλλει.

«Παπαγαλάκια σε μικρούτσικη κρουαζιέρα με βάρκα», έγραψε η Σμαράγδα στη λεζάντα της ανάρτησής της, προσδίδοντας μια νότα παιχνιδιάρικης διάθεσης και χαράς στις διακοπές τους.