Από τους «Πανθέους» στο Emily in Paris – Πρωταγωνίστρια της σειράς του ΣΚΑΪ κάνει καριέρα στο εξωτερικό

Και απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα με τον σύντροφό της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Από τους «Πανθέους» στο Emily in Paris – Πρωταγωνίστρια της σειράς του ΣΚΑΪ κάνει καριέρα στο εξωτερικό

Μετά από μία χρονιά στους «Πανθέους» του ΣΚΑΪ, επιστρέφει στον ρόλο της ως Σοφία Σιδέρης στην επιτυχημένη σειρά «Emily in Paris». Παρά τη σύντομη συμμετοχή της, ανάγκασε τους ιθύνοντες της παραγωγής να τη συμπεριλάβουν και στην τέταρτη σεζόν η οποία κάνει πρεμιέρα στις 15 Αυγούστου. Η τέταρτη και τελευταία σεζόν ξεκινά με τα ερωτικά μπερδέματα της Έμιλι που θα καθορίσουν τις εξελίξεις.

Ο λόγος για τη Μελία Κράιλινγκ, η οποία εμφανίζεται και στο τρέιλερ, που επιστρέφει ως το κορίτσι της Καμίλ. Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός επέστρεψε στην Ελλάδα για μία χρονιά παρόλο που για περισσότερα από δέκα χρόνια έκανε καριέρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Δείτε επίσης: Emily in Paris: Νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ εμπνευσμένη από την ηρωίδα της δημοφιλούς σειράς για σούπερ chic εμφανίσεις!

Διεθνής καριέρα για τη Μελία Κράιλινγκ των Πανθέων

Λίγο πριν επιστρέψει στις οθόνες μας μετά τους Πανθέους, στη σειρά «Emily in Paris», η Μελία Κράιλινγκ χαλαρώνει μακριά από άγχη και σκοτούρες της καθημερινότητες, ενώ αυτές τις μέρες ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά και κάνει βουτιές στις καταγάλανες παραλίες.

Μελία Κράιλινγκ

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real Life, σε ρεπορτάζ της Πολυξένης Καραμίχα, η πρωταγωνίστρια των «Πανθέων» είχε την ευκαιρία να απολαύσει, ως τουρίστρια την Αθήνα, αλλά και την Ελλάδα γενικότερα, με τους φίλους της και τον σύντροφό της, τον αρχιτέκτονα Νίκο Καλαντζόπουλο. Μέρη που έχουν επισκεφθεί είναι οι Σπέτσες, η Επίδαυρος και η Μάνη, με την παρέα να αλλάζει σε κάθε προορισμό, όπως και το μέσο με το οποίο μετακινείται.

Το προφίλ της ηθοποιού

Είναι κόρη της γνωστής Ελληνίδας δημοσιογράφου Κάτιας Δημοπούλου και του Αμερικανού Ράνταλ Άρθουρ Κράιλινγκ, μεταξύ άλλων έχει εμφανιστεί στο πλάι του Τζέρεμι Άιρονς στη σειρά «Βοργίες». Το 2022 συμμετείχε στο «Εmily in Paris», της σειράς που με την τεράστια επιτυχία της έκανε το Παρίσι να κατακλυστεί από τουρίστες που αναζητούσαν το «Emily effect», όπως ονομάστηκε όλος αυτός ο παροξυσμός.

Μελία Κράιλινγκ