Νατάσα Θεοδωρίδου - Γενέθλια για την κόρη της, Ανδριάνα Φουστάνου: «Ομορφαίνεις τη ζωή μας»

Οι γλυκές ευχές της τραγουδίστριας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, καθώς η κόρη της, Ανδριάνα, γιορτάζει τα γενέθλιά της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ανδριάνα είναι η μικρότερη κόρη της, από το δεύτερο γάμο της με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο. Η τραγουδίστρια έχει επίσης άλλη μια κόρη, τη Χριστιάνα, από τον πρώτο της γάμο με τον Τάκη Μπέτα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θέλησε να της ευχηθεί δημόσια στην Ανδριάνα το πρωί της Κυριακής, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Νατάσα Θεοδωρίδου μοιράστηκε με τους ακολούθους της ορισμένες οικογενειακές φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται και ο πατέρας της Ανδριάνας, Ανδρέας Φουστάνος.

Δείτε επίσης: Νατάσα Θεοδωρίδου: Βίντεο από το πατρικό της σπίτι στη Θεσσαλονίκη - Με λευκή κουζίνα και μεγάλο σαλόνι

Οι ευχές της Νατάσας Θεοδωρίδου στην κόρη της

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Νατάσα Θεοδωρίδου έγραψε: «Λουλούδι μου, χρόνια πολλά! Εύχομαι να έχεις υγεία και να εκπληρώνεις καθημερινά τα όνειρά σου. Σε θαυμάζω για τον ακέραιο χαρακτήρα σου και σε λατρεύουμε όλοι. Ομορφαίνεις τη ζωή μας».

Το προφίλ της νεαρής Ανδριάνας

Η Andy, όπως τη φωνάζουν, έχει επιλέξει τελείως διαφορετικό δρόμο από τους γονείς της, Νατάσα Θεοδωρίδου και Ανδρέα Φουστάνο και συνήθως μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στις λίγες φορές πάντως που έχει εμφανιστεί, όλοι έχουν να λένε για τη χαρακτηριστική εμφανισιακή ομοιότητα με τη μητέρα της. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, απ' όπου και πήρε πέρσι το πτυχίο της