Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Ερωτευμένοι στην Τήνο λίγο πριν τον γάμο τους

Το ζευγάρι μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη μέρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/georgiou82
Instagram/georgiou82

Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου ετοιμάζονται να ενώσουν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου. Μέχρι τότε ο δημιουργός, που την επόμενη χρονιά θα αναλάβει τριπλό ρόλο στην prime time ζώνη του Mega (Γη της Ελιάς, Famagusta, Ταμπού), απολαμβάνει την κάθε στιγμή δίπλα στην εκλεκτή της καρδιάς του.

Μέχρι πρότινος είχαν επιλέξει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους γύρω από τη σχέση τους, ενώ ενδεικτικό είναι πως πέρασαν μήνες μέχρι ο Αντρέας Γεωργίου να επιβεβαιώσει την είδηση πως παντρεύεται τη Σιμώνη Χριστοδούλου -και αυτό με ιδιαίτερα λακωνικό τρόπο.

Ανδρέας Γεωργίου: Με όλη την πλάτη έξω και ντραπέ στο στήθος - Η εμφάνιση της Σιμώνης Χριστοδούλου στο bachelorette party της σε βίλα στην Πάφο

Βραδινή έξοδος για Αντρέα Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου

Παρόλα αυτά, όσο περνούν οι μήνες, οι δύο ερωτευμένοι δείχνουν να «ανοίγονται» στον κόσμο και μοιράζονται διαρκώς περισσότερες λεπτομέρειες από τη σχέση τους και τις κοινές τους στιγμές. Αυτό έκανε πριν από λίγες ώρες ο σκηνοθέτης και ηθοποιός.

Το βράδυ του Σαββάτου 10/8 ο Αντρέας Γεωργίου δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με τη μέλλουσα σύζυγό του, από τη βραδινή τους έξοδο σε μαγαζί της Τήνου. Το ζευγάρι χαμογελάει στον φακό και εύχεται «Στην υγειά μας». Και στη δική τους θα πούμε εμείς, και η ώρα η καλή! Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία του δημιουργού με τη Σιμώνη Χριστοδούλου.

Αντρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου

Τι δήλωνε εκείνος για τον γάμο τους

«Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος. Είναι κάτι που ήρθε μόνο του και χαίρομαι πολύ για αυτό, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θα κρυβόμαστε μεταξύ μας. Ήθελα να το προστατέψω όσο μπορούσα γιατί δεν θέλω αυτό το γεγονός να είναι σόου, αλλά κάτι δικό μου που θα το μοιραστώ με τους πολύ δικούς μου ανθρώπους. Αισθάνομαι αμήχανα να συζητώ για αυτό, νιώθω ότι το εκθέτω πολύ και θέλω να το κρατήσω όσο δικό μου γίνεται», είχε δηλώσει ο Αντρέας Γεωργίου για τον γάμο του με τη Σιμώνη Χριστοδούλου σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει μόλις είχαν κυκλοφορήσει τα νέα.