Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Διακοπές μαζί στο Ιόνιο για το ζευγάρι και το ραντεβού για τον χειμώνα

Όλο και πιο κοντά ο «Μαθιός» και η «Βασιλική»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μετά από τρία χρόνια στον «Σασμό», ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είχαν ανάγκη από ένα διάλειμμα. Πολλά άλλαξαν στις ζωές τους μέσα σε αυτό το διάστημα, και οι ρόλοι που υποδύθηκαν ο Μαθιός και η Βασιλική αντίστοιχα, φαίνεται πως τους έφεραν πιο κοντά.

Μετά τις σύντομες διακοπές τους στην Κεφαλονιά, προετοιμάζονται εντατικά για την παράσταση που θα ανεβάσουν τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real Life και της δημοσιογράφου Κορύνας Μαντάγαρη, οι δύο ηθοποιοί, που επιλέγουν να διατηρούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, έκαναν για λίγες ημέρες διακοπές στο Ιόνιο.

Δείτε επίσης: Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Το βίντεο με τις τρυφερές στιγμές μαζί με τον Δημήτρη Λάλο από τον Σασμό - Το όλο νόημα τραγούδι

Είχε προηγηθεί μια απόδραση της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στη Σκόπελο μαζί με τις κόρες της και στη συνέχεια συνάντησε τον Δημήτρη Λάλο στην Κεφαλονιά. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να επεξεργαστούν τα επόμενα βήματά τους, καθώς έρχεται ένας απαιτητικός χειμώνας.

Δημήτρης Λάλος Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Συναντιούνται ξανά στη σκηνή τον χειμώνα ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Με την επιστροφή τους ξεκίνησαν τις πρόβες για την παράσταση «Ζωρζ και Φρεντερίκ: Ποιητές του ονείρου», που θα ανέβει στο Ηρώδειο στις 6 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μια παράσταση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μέρος των εσόδων θα δοθεί στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο ΑΤΛΑΣ. Η φωτογράφιση για την παράσταση πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, με τη Μαριλίτα να λάμπει μέσα στα κοστούμια εποχής.

Επί σκηνής θα ζήσουν έναν θυελλώδη έρωτα, φέρνοντας στο φως την παθιασμένη σχέση των δύο σπουδαίων Γάλλων καλλιτεχνών, του ιδιοφυούς συνθέτη Φρεντερίκ Σοπέν και της αντισυμβατικής συγγραφέα με το ελληνικό ψευδώνυμο Γεωργία Σάνδη.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Realnews, οι δυο τους περνούν όλο και περισσότερο χρόνο στο σπίτι του Δημήτρη Λάλου στα Πετράλωνα μιλώντας για τις τελευταίες λεπτομέρειες της πρωτότυπης παράστασης που θα παρουσιάσουν το φθινόπωρο.

Τηλεοπτικά, ο Δημήτρης Λάλος παραμένει στον Alpha με την πολλά υποσχόμενη αστυνομική σειρά «Ο τιμωρός». Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «Παιχνίδια εκδίκησης» στο πλευρό του Νίκου Κουρή.