Γιάννης Αϊβάζης: Το πρώτο μήνυμα όλο νόημα μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού από τη Μαρία Κορινθίου

Με λίγες λέξεις τα είπε όλα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Γιάννης Αϊβάζης, λίγες ώρες μετά την είδηση του διαζυγίου του με τη Μαρία Κορινθίου, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα προσωπικά του social media.

Οι δύο ηθοποιοί, έπειτα από 16 χρόνια κοινής ζωής και 14 χρόνια γάμου, αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, αλλά η προτεραιότητά τους παραμένει η 16χρονη κόρη τους, Ισμήνη, για την οποία εξακολουθούν να είναι οικογένεια.

Δείτε επίσης: Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Η γνωριμία ενώ είχαν σχέση, ο έρωτας και οι τελευταίες δηλώσεις τους πριν το χωρισμό

Το πρώτο μήνυμα του Γιάννη Αϊβάζη

Στην πρώτη του δημοσίευση στο Instagram, το βράδυ του Σαββάτου 10/8, ο Γιάννης Αϊβάζης μοιράστηκε ένα μήνυμα που έλεγε: «Μερικές φορές τα καλά πράγματα πρέπει να καταρρεύσουν, για να έρθουν τα καλύτερα στη θέση τους».

Ανάρτηση Γιάννη Αϊβάζη

Οι πρόσφατες διακοπές του ζευγαριού σε ξεχωριστούς προορισμούς «φούντωσαν» τις φήμες περί χωρισμού, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Πράσινου στο okmag.gr.

Λόγια αγάπης και εκτίμησης στις τελευταίες τους αναρτήσεις

Οι τελευταίες τους αναρτήσεις στα social media δεν άφηναν να διαφαίνεται ο χωρισμός τους. Τον περασμένο Ιανουάριο, η Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον Γιάννη Αϊβάζη, τραβηγμένη από την ίδια κατά την πρεμιέρα της παράστασης «Jordan», στην οποία πρωταγωνιστούσε. Ο Γιάννης είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία, και η Μαρία συνόδευσε τη φωτογραφία με τη φράση: «Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει».

Την ίδια περίοδο, με αφορμή τα γενέθλια της Μαρίας Κορινθίου στις 30 Δεκεμβρίου, ο Γιάννης Αϊβάζης της έγραφε: «Μόνο με σένα… Να σε χαίρομαι μωρό μου». Φαίνεται πως, παρά το γεγονός ότι ως ζευγάρι ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, υπάρχει ακόμα αμοιβαία αγάπη και σεβασμός ανάμεσά τους.

Ενδεικτικό είναι πως συνεχίζουν να ζουν μαζί στο Παλαιό Ψυχικό και διατηρούν μια αρμονική σχέση. Επίσης, παρά την απόφαση που πήραν στην προσωπική τους ζωή, θα συνεχίσουν να συνεργάζονται επαγγελματικά στην παράσταση «Ο Τελευταίος Χορός» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από τον Οκτώβριο, δείχνοντας πως οι δεσμοί τους παραμένουν ισχυροί.