Μελίνα Νικολαΐδη - Δημήτρης Φιντιρίκος: Το βίντεο που αποκαλύπτει την τρυφερή σχέση τους!

Το μυστικό αποκαλύφθηκε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι το νέο ζευγάρι της πόλης! Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έχει προχωρήσει στη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και φαίνεται να έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του 38χρονου επιχειρηματία, που θεωρείται από τους πιο περιζήτητους εργένηδες.

Το νέο ζευγάρι δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση μαζί, ωστόσο οι φίλοι τους έτυχε να γίνουν οι προσωπικοί τους... παπαράτσι και κάπως έτσι βγήκαν τα πρώτα κοινά τους τρυφερά στιγμιότυπα. Μπορεί το κεντρικό θέμα σε πρόσφατο πάρτι στη Σίφνο να ήταν ο αρραβώνας του επιχειρηματίας Γιώργου Γιγουρτάκη, ωστόσο την παράσταση έκλεψαν η Μελίνα Νικολαΐδη με τη βοήθεια του Δημήτρη Φιντιρίκου.

Δείτε επίσης: Μελίνα Νικολαΐδη: Τι συμβαίνει ανάμεσα στην κόρη της Δέσποινας Βανδή και τον Δημήτρη Φιντιρίκο;

Το πρώτο βίντεο της Μελίνας Νικολαΐδη με τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Πρόσφατα, ένα βίντεο από διακοπές στη Σίφνο αποκάλυψε τη σχέση τους. Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε από τον επιχειρηματία Γιώργο Γιγουρτάκη, δείχνει τους δύο ερωτευμένους να είναι αγκαλιασμένοι και να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά σε ένα πάρτι που διοργάνωσε ο επιχειρηματίας για την πρόταση γάμου του στην αγαπημένη του, Ιωάννα Μάνεση. Στο στιγμιότυπο, και συγκεκριμένα στα αριστερά του ζευγαριού η Μελίνα Νικολαΐδη φαίνεται να γέρνει στον ώμο του Δημήτρη Φιντιρίκου, ο οποίος την κρατάει τρυφερά στην αγκαλιά του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα, η νεαρή είναι στα καλύτερά της και πολύ πρόσφατα την εντόπισαν σε βραδινή της έξοδο σε τρυφερές στιγμές με τον Έλληνα επιχειρηματία.

«Ίσως κι εγώ σαν μανούλα... συγγνώμη με πιάνει το μητρικό μου τώρα. Θα ήθελα εδώ λίγο να... Σε αυτή την ηλικία, θα ήθελα να είναι λίγο πιο προστατευμένο. Αυτό με τα πορίσματα το φοβάμαι. Το λέω γιατί αν ήταν η δική μου κόρη, εγώ δεν θα ήθελα το ένα μετά το άλλο να βγαίνουν προς τα έξω. Θα μου πεις, όμως, είναι παιδί δύο πολύ γνωστών ανθρώπων...», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη ακούγοντας το ρεπορτάζ, με τους συνεργάτες της να της επισημαίνουν πως οι γονείς της την εμπιστεύονται απόλυτα και επειδή είναι και πολύ ενεργή και στα social media, είναι πολύ λογικό να μαθαίνονται τα προσωπικά της.