Κατρίνα Τσάνταλη: Απαθανατίζει τον έξι μηνών γιο της και εμείς «λιώνουμε» από τη γλύκα

Έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της και το χαίρεται

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μια από τις πιο χαρούμενες και γεμάτες αγάπη περιόδους της ζωής της βιώνει η Κατρίνα Τσάνταλη τους τελευταίους μήνες. Η γνωστή συγγραφέας παιδικών βιβλίων, πριν από έξι μήνες, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι που είναι ο καρπός της σχέσης της με τον Ανδρέα Βούλγαρη.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά προτιμά να διατηρεί χαμηλό προφίλ και να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή η διακριτικότητα φαίνεται και από το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη της Κατρίνας παρέμεινε μυστικό μέχρι τη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος τους.

Η πρώτη φωτογραφία του γιου της, που μοιράστηκε η Κατρίνα Τσάνταλη

Από τότε που ο μικρός ήρθε στη ζωή, η Κατρίνα έχει μοιραστεί μόνο λίγες και ιδιαίτερα τρυφερές στιγμές μέσω των social media, δείχνοντας την ευτυχία της με διακριτικότητα. Χθες, στις 9 Αυγούστου, δημοσίευσε μια ακόμη συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου φαίνεται να απολαμβάνει χρόνο με τον έξι μηνών γιο της.

Δείτε παρακάτω την τρυφερή ανάρτηση της Κατρίνας Τσάνταλη με το μωρό της, που αποπνέει αγάπη και ζεστασιά:

«Είναι η ζωή πριν και η ζωή μετά»

«Είμαι σε άλλη φάση εντελώς. Είναι η ζωή πριν και η ζωή μετά. Εγώ ακόμα κλαίω, βλέπω το μωρό και κλαίω. Σταματάει ποτέ αυτό; Εγώ είμαι ακόμα σε αυτή την φάση. Είναι υπέροχο. Το μωρό είναι τριών μηνών. Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Ανδρέας είναι τόσο καλός μπαμπάς. Ασχολείται με τα πάντα, κάνει τα πάντα και με βοηθάει πάρα πολύ. Είμαστε στο συννεφάκι μας τώρα εμείς», δήλωνε πρόσφατα η Κατρίνα Τσάνταλη για το μωράκι της.

Όπως αποκάλυψε προσπαθούσαν για τρία χρόνια να αποκτήσουν το δικό τους παιδί με τον Ανδρέα Βούλγαρη: «Ούτε στον εαυτό μου δεν έλεγα για την εγκυμοσύνη. Δεν ήταν μόνο ότι δεν θέλαμε εμείς να πούμε κάτι. Υπήρχε μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να πάνε όλα καλά. Φοβόμουν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί τρία χρόνια, δεν ήταν εύκολο. Μέχρι που γεννήθηκε έλεγα "Παναγία μου να πάνε όλα καλά". Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα του ύπνου, είναι ζόρικο γιατί έχεις την αϋπνία αλλά θέλεις να κρατήσεις αυτές τις πρώτες εικόνες. Τις πρώτες στιγμές. Είναι μια τρέλα σου λέω». είπε.