Χωρισμός - «βόμβα» για Μαρία Κορινθίου και Γιάννη Αϊβάζη: Ήταν 14 χρόνια παντρεμένοι

Τι λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης έχουν πάρει χωριστούς δρόμους στη ζωή, μετά από 14 χρόνια γάμου. Προτεραιότητα του πρώην ζευγαριού είναι η κόρη που απέκτησε, η Ισμήνη.

Σημειώνεται πως έκαναν χωριστές διακοπές φέτος. Η Μαρία Κορινθίου πήγε στο Κουφονήσι και σε ένα spiritual rehab στην Κέρκυρα, όπου δέχθηκε μεταξύ άλλων έντονη κριτική χωρίς λόγο, ενώ ο Γιάννης Αϊβάζης πέρασε 9 ημέρες στην Κεντρική Ιταλία, ώστε να παρακολουθήσει ένα φεστιβάλ κέλτικης μουσικής.

Αυτή η κίνηση «πυροδότησε» τις φήμες για χωρισμό του ζευγαριού, που επιβεβαιώνεται σύμφωνα με ρεπορτάζ του okmag.gr και του Γιώργου Πράσινου. Άνθρωποι από το περιβάλλον των δύο ηθοποιών ισχυρίζονται πως ο χωρισμός δεν οφείλεται στην ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Δείτε επίσης: Μαρία Κορινθίου: Αυτή είναι η κούκλα κόρη που έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Αϊβάζη

Τι δήλωνε η Μαρία Κορινθίου στο youweekly για τον Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους

Ο Γιάννης τι συμμετοχή έχει σε ό,τι σου συμβαίνει;

Η συμμετοχή του είναι 100% ψυχική. Θα αντιληφθεί ο ένας τον άλλον εάν κάτι δεν του «κουμπώνει». Μιλάμε σαν ζευγάρι για αυτά. Εγώ προσωπικά, έχω ένα πολύ ανεπτυγμένο ένστικτο λόγω των τρικλοποδιών που έχω φάει στη ζωή μου, όσες πιο πολλές τρικλοποδιές φας, τόσο αναπτύσσεις το ένστικτό σου. Ξέρει ο Γιάννης ότι κινούμαι με το ένστικτο, ότι, όταν εγώ πω «όχι, ναι, τέλος και τελεία», το εννοώ. Το ενδιάμεσο δεν υπάρχει, εμείς το δημιουργούμε γιατί παλεύουμε. Υπάρχει θέλω ή δεν θέλω... Και ο Γιάννης είναι έτσι σαν εμένα. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον αμέσως.

Πώς διαχειρίζεσαι την εφηβεία της 15χρονης πλέον Ισμήνης;

Η Ισμήνη είναι σε μια ιδιαίτερη ηλικία που όλοι έχουμε περάσει, παρόλα αυτά επειδή σαν γονείς πρέπει να προσέχουμε, κάνουμε μια διαχείριση μεν αλλά δεν της κόβουμε τα φτερά, την αφήνουμε να πετάξει.

Έχει δεχτεί bullying ποτέ λόγω επωνυμίας των γονιών της;

Όχι δεν έχει τύχει. Αυτά δεν μπορείς να τα αποφύγεις, αλλά ήταν ένα κομμάτι που θέλησα να ενδυναμώσω την Ισμήνη. Η Ισμήνη είναι ένα δυναμικό παιδί, που έχει πάρει πολλά στοιχεία και από εμένα και από τον Γιάννη, αλλά έχει μια δική της προσωπικότητα και τσαγανό.