Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Στην παραλία που μεγάλωσα... Και τώρα ξανά εδώ, μεγάλη πια...»

Διακοπές στη γενέτειρά της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, τη γενέτειρά της, μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές στα Κύθηρα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Στούντιο 4» επισκέφθηκε την Επανομή μαζί με τον Παύλο Γαλακτερό και την κόρη της, Σοφία, όπου απόλαυσαν το μπάνιο τους.

Δείτε επίσης: Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της - «Τα καλοκαίρια ας είμαστε πιο αληθινοί»

Η ανάρτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στην παραλία των παιδικών της χρόνων

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νάνσυ μοιράστηκε αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία, όταν επισκεπτόταν συχνά την ίδια παραλία.

«Στην παραλία που μεγάλωσα. Εδώ που μετρούσα μπάνια και παγωτά. Που μόνο ο κυρ Τάκης ο Κάγκας με το τρακτέρ μπορούσε να μας φέρει μέσα από τους αμμόλοφους και ήταν πανηγύρι όταν σκαρφαλώναμε όλα τα παιδιά μαζί επάνω.

Και στο δρόμο μια στάση στο μποστάνι για καρπούζια. Όσα θέλαμε. Ο,τι θέλαμε. Και θέλαμε τόσα λίγα. Και τώρα πάλι εδώ. Μεγάλη πια. Με τη Σόφη, τον Παύλο και την Ολίβια» γράφει χαρακτηριστικά.

Ο Νάσος Γαλακτερός και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι εδώ και πολλά χρόνια παντρεμένοι, έχοντας αποκτήσει μια κόρη. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έχει σαν παιδί της τον γιο του συζύγου της, Παύλο, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο.

Οικογενειακώς λοιπόν μένουν σε ένα μοντέρνο σπίτι στα Μελίσσια το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από τα σπίτια των Γιώργο Τσαλίκη, Θέμη Γεωργαντά και Ναταλίας Γερμανού.

Όπως έχουμε δει τόσο από φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά και από ένα επεισόδιο της εκπομπής Dot (που παρουσίαζαν πριν το Στούντιο 4), το σπίτι τους είναι εξαιρετικά ευρύχωρο και γεμάτο με μοντέρνα διακοσμητικά.

Το σαλόνι είναι τεράστιο με έναν μεγάλο γκρι καναπέ ενώ το μαρμάρινο τραπεζάκι είναι πολύ εντυπωσιακό. Σε όλη την οικία κρέμονται πίνακες, εμώ πολλές είναι και οι γλάστρες εσωτερικού χώρου.

Σε ανάρτηση η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μας έχει δείξει και την κρεβατοκάμαρα της, η οποία κυμαίνεται σε ανοιχτά χρώματα όχι έντονα όμως.

Το σπίτι επίσης διαθέτει έναν μεγάλο κήπο με γκαζόν, όπου παίζει η μικρή τους κόρη ή μαζεύονται όλοι μαζί.