Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

«Δεν με τρομάζει η ζυγαριά»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/papadopoulou_evridiki
Instagram/papadopoulou_evridiki

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διανύει μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της, καθώς πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι είναι 6 μηνών έγκυος και θα γεννήσει το πρώτο της παιδί.

Απολαμβάνει ιδιαίτερα αυτήν την ξεχωριστή περίοδο και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της. Παραμένει αρκετά δραστήρια στα social media και σε ένα Q&A που έκανε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Με αέρινο μίνι φόρεμα στα Ματογιάννια - Τα νυχτοπερπατήματα στις διακοπές με τον σύντροφό της

Πόσα κιλά πήρε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στον 6ο μήνα

«25 εβδομάδες σήμερα και έχω ήδη πάρει +10 κιλά» έγραψε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Όπως τόνισε, ωστόσο, αυτός ο αριθμός δεν την ενοχλεί.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Q&A

Σε διαφορετική απάντηση ανέφερε πως: «Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να τρέφομαι σωστά για το μωρό. Δεν με νοιάζουν τα κιλά στη ζυγαριά, παρόλο που τρώω το μισό απ' ό,τι πριν, η ζυγαριά δείχνει +10. Δεν με τρομάζει. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι τα πόδια μου έχουν αρχίσει να πονάνε».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Q&A

Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει μονάχα κοινές φωτογραφίες στις οποίες κρύβει το πρόσωπό του με διάφορα αυτοκόλλητα, ενώ όταν μπορεί κόβει την φωτογραφία μέχρι λίγο πιο κάτω από το κεφάλι του.

«Έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο και νιώθω πλέον, πως έχω οικογένεια. Είχα τη χαρά φέτος να στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον άντρα μου και πραγματικά ήταν πάρα πολύ συγκινητικό, είχαν έρθει και οι γονείς μας, ο μπαμπάς μου, η μαμά του και βάλαμε όλοι από ένα στολίδι στο δέντρο, κάναμε και από μία ευχή», έχει πει για τον σύντροφό της.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, δεν άργησε να κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Την Τετάρτη (4/10) όταν είχε πάει καλεσμένη στη στήλη ''Θάρρος ή αλήθεια'' της Μαίρης Αργυριάδου στην εκπομπή Breakfast at star έδειξε το μονόπετο που της έχει δώσει το αγαπημένος της. Η δημοσιογράφος ήταν εκείνη που αποκάλυψε πως έχει γίνει πρόταση γάμου την οποία δέχτηκε.