Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με σχόλιο: «Νοίκιασες την Αντωνά;» - «Πόσο μ@@@κας παίζει να είσαι;», απαντάει

Ξέσπασε δημόσια ο παρουσιαστής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε και ξέσπασε δημόσια μετά από ένα σχόλιο που δέχτηκε στη νέα του ανάρτηση στο Instagram, με σαφείς αιχμές για τις πρόσφατες συνεντεύξεις του με τον Στέφανο Κασσελάκη και για τη σχέση του με τη Μαρία Αντωνά.

Ο γνωστός παρουσιαστής, που απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στην Τήνο τις τελευταίες εβδομάδες, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις διακοπές του, στην οποία τον βλέπουμε με μια πετσέτα γύρω από τον λαιμό του, λίγο μετά από μια βουτιά στη θάλασσα.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Στην Τήνο με τον πρώην σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη - «Να σου πουλήσουμε ένα σπίτι;», «Έχεις πολλά ε;»

Το σχόλιο που έκανε έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα

Σε αυτήν τη φωτογραφία, ένας χρήστης σχολίασε: «Σε “άλλαξε” η παρέα με τον Στέφανο και νοίκιασες την Αντωνά; Στάχτη στα μάτια λέγεται».

Το σχόλιο αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος δεν δίστασε να απαντήσει έντονα: «Πόσο μ@@@κας παίζει να είσαι ρε μεγάλε; Το σκέφτηκες ποτέ;».

Σχόλιο σε Γιώργο Λιάγκα

Μαζί με την Αντωνά στην Τήνο τους τελευταίους μήνες

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά είναι μαζί εδώ και μόλις τρεις μήνες και περνούν το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι στην Τήνο, διατηρώντας χαμηλό προφίλ.

Παρόλο που οι δυο τους αποφεύγουν τις δημόσιες δηλώσεις για τη σχέση τους και δεν ταγκάρουν ο ένας τον άλλο στα social media, οι αναρτήσεις τους αποκαλύπτουν πόσο όμορφα και ξέγνοιαστα περνούν μαζί.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 φωτογραφίζει διάφορα τοπία και τραβάει selfies, ενώ η ραδιοφωνική παραγωγός ποζάρει πιο εντυπωσιακή από ποτέ σε διάφορα σημεία της Τήνου.