Κατερίνα Στανίση: Με μαγιό στην παραλία και με γοητευτικό άντρα στο πλευρό της! - Αποκλειστικές φωτογραφίες

«Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Στανίση: Με μαγιό στην παραλία και με γοητευτικό άντρα στο πλευρό της! - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τον καλό καιρό των τελευταίων ημερών αξιοποίησε η Κατερίνα Στανίση. Η τραγουδίστρια απολαμβάνει τον ήλιο στην παραλία και όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του youweekly.gr, δεν είναι μόνη. Μαζί της είναι ένας τύπος στον οποίο σίγουρα δεν λέει το χαρακτηριστικό της, «Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;», καθώς φαίνεται να γνωρίζονται καλά.

Οι δυο τους χαλαρώνουν στην ξαπλώστρα, συζητώντας και γελώντας, χωρίς να νοιάζονται για τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών. Η Κατερίνα Στανίση φοράει ένα κομψό ολόσωμο μαγιό με σχέδια και ένα καπέλο για προστασία από τη ζέστη. Δίπλα της, ο φίλος της προσπαθεί να την πείσει να πάνε για μια βουτιά, αλλά εκείνη θέλησε να χαρεί λίγο τον ήλιο.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στανίση: Αντικατέστησε τελευταία στιγμή την Άντζελα Δημητρίου στα μπουζούκια - «Θα έμενε απλήρωτος ο κόσμος»

Κατερίνα Στανίση μαγιό

Ποιος είναι ο άντρας στο πλευρό της Κατερίνας Στανίση

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια χάρηκε τον ήλιο και τη θάλασσα μέχρι αργά το απόγευμα, όταν και επέστρεψε σπίτι με την παρέα της. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο νεαρός δίπλα στην Κατερίνα Στανίση δεν είναι κάποιος «Μυστικός της έρωτας», αλλά ένας πολύ καλός της φίλος.

Η μέρα στην παραλία κύλησε όμορφα, με γέλια και χαλαρές, και την Κατερίνα Στανίση να αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως ξέρει να ζει τη ζωή με στιλ και φινέτσα, αποφεύγοντας τις υπερβολές και κρατώντας κοντά της μόνο όσους ξέρουν να τη σέβονται και να τη στηρίζουν.

Κατερίνα Στανίση μαγιό

Η Κατερίνα Στανίση έχει παραδεχτεί την ηλικία της (τον περασμένο Φλεβάρη έγινε 67) και νιώθει όμορφα που μεγαλώνει, καθώς έχει ζήσει μία ζωή γεμάτη από κάθε άποψη. Πριν από λίγο καιρό δήλωνε στην κάμερα του Mega Καλημέρα ότι θα άλλαζε κάποια πράγματα, όσον αφορά το κομμάτι των σχέσεων.

«Έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα στη ζωή μου, αλλά και για σχέσεις που έκανα με κάποιους που δεν θέλω να τους ονομάσω. Έχω μετανιώσει που δόθηκα παραπάνω από ό,τι έπρεπε, αλλά αυτή είναι η καρδιά μου», δήλωνε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στανίση.