Πόπη Μαλλιωτάκη: «Ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν» - Χιλιάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram

Οι πόζες της με ολόσωμο μαγιό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Πόπη Μαλλιωτάκη
Instagram / Πόπη Μαλλιωτάκη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη, απολαμβάνει το καλοκαίρι σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα. Τα βράδια, λοιπόν, διασκεδάζει τον κόσμο στις πίστες με την μουσική της, ενώ τα πρωινά απολαμβάνει τις βουτιές της στις παραλίες και δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρόσφατα, μάλιστα, η τραγουδίστρια πόζαρε με φόντο το ηλιοβασίλεμα και «άναψε φωτιές» στο προφίλ της, με το ολόσωμο διχτυωτό μαγιό της. Όλοι μιλούσαν για την εντυπωσιακή της εμφάνιση, καθώς είναι φανερά ανανεωμένη και μαυρισμένη. Δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα μπροστά από το ηλιοβασίλεμα και οι φωτογραφίες της απέσπασαν χιλιάδες likes και σχόλια σε ελάχιστα λεπτά.

Η νέα ανάρτηση της Πόπης Μαλλιωτάκη με ολόσωμο μπικίνι

«Αύγουστε μου ελπίζω να μας εκπλήξεις», έγραψε η ίδια στην λεζάντα, ενώ θαυμαστές της την παρομοίασαν με λατίνα, αλλά και την Kim Kardashian. Αξίζει να σημειωθεί πως η Πόπη Μαλλιωτάκη έχει μιλήσει πολλές φορές για την αγαπημένη της εποχή, που δεν είναι άλλη από το καλοκαίρι, καθώς και για την αγαπημένη της δραστηριότητα, το κολύμπι, που είναι και ο λόγος που διατηρεί αυτό το σώμα στα 52 της.

Δείτε επίσης: Πόπη Μαλλιωτάκη - «Θα έκανα one night stand με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και όχι με τον...»


Τα σχόλια σε ανάρτηση της Πόπης Μαλλιωτάκη

Πριν από μερικές ημέρες, η τραγουδίστρια δημοσίευσε και μία από τις πιο "καυτές" αναρτήσεις της μέχρι σήμερα. Πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας μόνο το κάτω μέρος από το λευκό μπικίνι της, κρύβοντας τα επίμαχα σημεία με τα μαλλιά της, ενώ συνόδευσε την φωτογραφία με τους στίχους του viral τραγουδιού «Βοριάς» στην λεζάντα.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη έχει συζητηθεί πολλές φορές για τις εμφανίσεις της τόσο θετικά όσο και αρνητικά, ωστόσο η τραγουδίστρια φαίνεται πως δεν πτοείται από τα σχόλια (δείτε εδώ την απάντησή της σε απαράδεκτο μήνυμα που δέχθηκε). Η νέα της δημοσίευση στο πολυτελές ξενοδοχείο όπου και διαμένει προκάλεσε για άλλη μία φορά «αναστάτωση» στους διαδικτυακούς της φίλους στο προφίλ της στην πλατφόρμα.