Χριστίνα Μπόμπα: Η απόφαση που πήρε μετά τον αποχωρισμό με τον Σάκη Τανιμανίδη

Η ανακοίνωση για τις κόρες της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Σάκης Τανιμανίδης αναχώρησε χθες, Πέμπτη 8 Αυγούστου, για το πρώτο του ταξίδι για το World Party Reunion μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη (δείτε εδώ την ατυχία που αντιμετώπισαν πριν καλά καλά ξεκινήσουν). Η Χριστίνα Μπόμπα, λοιπόν, και οι δίδυμες κόρες τους τον αποχαιρέτησαν με βαριά καρδιά αφού θα κάνουν να τον δουν πολύ καιρό, εφόσον θα ταξιδεύει συνεχώς σε νέους προορισμούς για τα γυρίσματα.

Η Infulencer, ωστόσο, πήρε την απόφαση να μη μείνει με σταυρωμένα χέρια και να αξιοποιήσει όσο πιο ωραία μπορεί τον χρόνο με τα παιδιά της. Ανακοίνωσε, έτσι, μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως θα φύγουν και εκείνες για ένα ταξιδάκι.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Μπόμπα για την απόφαση μετά την φυγή του Σάκη Τανιμανίδη

«Έχω να σας μιλήσω μέρες! Quick update: Γυρίσαμε από Νάξο, παίζουμε όλη την ώρα μες στο σπίτι και το air condition, σήμερα αποχαιρετήσαμε τον μπαμπά μας και ετοιμαζόμαστε οι γυναίκες της οικογένειας για το δικό μας ταξιδάκι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Γενέθλια υπερπαραγωγή για Φιλίππα και Αριάνα - Νοίκιασαν ολόκληρο χώρο με παιχνίδια και πριγκίπισσες

Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωση

Προχώρησε και σε μία δεύτερη ανάρτηση στο προφίλ της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της από την παραλία, φορώντας λευκό μπικίνι, σημειώνοντας στην λεζάντα: «Μάλλον οι τελευταίες μου beach photos για φέτος, γιατί ετοιμαζόμαστε μαμά και κόρες για πιο κρύες περιπέτειες». Έδωσε με αυτό τον τρόπο ένα μικρό στοιχείο για το μέρος όπου θα βρεθούν. Περιττό να πούμε πως οι αναλογίες της "ζάλισαν" και τα σχόλια για το εντυπωσιακό της σώμα πήραν "φωτιά.


Οι φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Νάξο πριν χωριστούν οικογενειακώς

«Σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα στη Νάξο (…για φέτος τουλάχιστον)
Ήταν ένας μαγικός Ιούλιος ! Που κάπως τον απολαύσαμε λίγο παραπάνω μιας και τον Αύγουστο θα αποχωριστούμε τον μπαμπά της οικογένειάς μας για αρκετό καιρό. July fav moments», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης της η ίδια.