Ξέσπασε δημόσια η Ιωάννα Μαλέσκου: «Σας λυπάμαι! Κάπου έλεος και κάπου ντροπή (σας)» - Τι συνέβη

Η οργισμένη ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ιωάννα Μαλέσκου πριν από μερικές ημέρες έχασε την σκυλίτσα της και βυθίστηκε στο πένθος. Έκανε, μάλιστα, μία σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό για να το ανακοινώσει (δείτε την εδώ) και έκτοτε πήρε λίγο χρόνο για τον εαυτό της για να μπορέσει να το ξεπεράσει, καθώς ήταν πολύ δεμένη μαζί της.

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου, ωστόσο, επανήλθε με ένα story στο προφίλ της κατά το οποίο εξηγούσε τον λόγο που δεν απαντούσε στις κλήσεις και τα μηνύματα συμπαράστασης που δεχόταν, ενώ ξεσπούσε και για τα απαράδεκτα σχόλια κάτω από την ανακοίνωση για τον θάνατο του κατοικιδίου της.

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Μαλέσκου για τα σχόλια που δέχθηκε για τον θάνατο της σκυλίτσα της

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα τα μηνύματα και τις κλήσεις - που δεν απάντησα ποτέ - γιατί δεν ήμουν σε (διά)θεση να το κάνω. Εσάς που γνωρίζατε το Μπαλουδάκι μου αλλά και εσάς που είστε αληθινά άνθρωποι και στείλατε την αγάπη σας, το εκτιμώ απεριόριστα.

Τώρα, εσάς τους μικρόψυχους – κακόψυχους – θλιβερούς τύπους, που επιλέξατε να μολύνετε το προφίλ μου, και ειδικά την κύκνεια ανάρτηση με το πλασματάκι μου, με ό,τι ανοησία σας κατέβηκε, σας λυπάμαι. Κάπου έλεος και κάπου ντροπή (σας). Αλλά ποιος σας υπολογίζει; Αυτό κι αν είναι θλιβερό!

Πήρα τον χρόνο μου, έστω και για λίγο. Τον είχα ανάγκη! Επανέρχομαι! Τι κουβαλάει ο καθένας στην ψυχή του είναι κάτι που δεν ορίζεται από την social ζωή του. Το μόνο βέβαιο. Προχωράμε», έγραψε χαρακτηριστικά, φανερά επηρεασμένη από την όλη κατάσταση.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Μαλέσκου - "Σπάει" τη σιωπή της: «Μου είπαν "θέλουμε να πάρεις τη θέση της Ελένης Μενεγάκη"»

Ιωάννα Μαλέσκου ξέσπασμα στο Instagram

Παρηγοριά της είναι η κόρη της, η οποία πριν από λίγο καιρό έκανε τα πρώτα της βήματα και η ίδια η παρουσιάστρια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη της και αναμένει τώρα να γίνει και ο γάμος με τον σύντροφό της - δείτε τι έχει πει για την μεγάλη ημέρα.