Βίκυ Κάβουρα: «Πήγα για μία εξέταση και γέννησα λίγο πρόωρα...» - Η πρώτη συνέντευξη μετά την εγκυμοσύνη και τον ερχομό της κόρης της

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε και ο Γιώργος Τζαβέλλας ως νέος μπαμπάς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βίκυ Κάβουρα: «Πήγα για μία εξέταση και γέννησα λίγο πρόωρα...» - Η πρώτη συνέντευξη μετά την εγκυμοσύνη και τον ερχομό της κόρης της

Η Βίκυ Κάβουρα στις 30 Μαΐου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της η ίδια προτιμούσε να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τις κάμερες και τις εκπομπές και να δείχνει μόνο όσα εκείνη επιθυμούσε μέσα από τα social media της.

Αφού πέρασαν, όμως, δύο μήνες μετά τη γέννα, η ηθοποιός αποφάσισε να παραχωρήσει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και έτσι βρέθηκε την Παρασκευή 9 Αυγούστου, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, και μίλησε για όλα. Από τις δυσκολίες κατά την κύηση, μέχρι τις αλλαγές στη ζωή της μετά τον ερχομό της μπέμπας της (δείτε εδώ την φωτογραφία της) και την σχέση της με τον ποδοσφαιριστή.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα

«Όταν έμεινα έγκυος δούλευα στο θέατρο. Δεν πήγα στην Θεσσαλονίκη γιατί δεν γινόταν με τίποτα. Δούλευα μέχρι τον τρίτο προς τέταρτο μήνα, απλά έγινε ένα ατύχημα πάνω στη σκηνή και μετά δεν μπόρεσα να συνεχίσω», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στη νέα της καθημερινότητα, εξήγησε: «Μου αρέσει να προσαρμόζω τα πράγματα. Κάνω ακριβώς αυτά που έκανα και έχω και το μωρό. Είναι πολύ ήσυχη η μικρή. Θεωρώ ότι είναι ήσυχη επειδή είμαι κι εγώ, δεν την αγχώνω. Ο Γιώργος είναι πιο αγχώδης με το μωρό. Είναι χαζομπαμπάς, αυτό το άγχος του δεν το καταλαβαίνω με τίποτα».

«Όταν έμεινα έγκυος αποφάσισα με τον εαυτό μου ότι δεν θα ζυγίζομαι γιατί αν έβλεπα κάποιο υπερβολικό νούμερο, μπορεί να αγχωθώ και να στερήσω κάτι από το παιδί μου. Οπότε είπα ότι δεν θα βλέπω νούμερα και θα τρώω ό,τι πρέπει και ό,τι μου έρθει. Είπα στη γυναικολόγο μου να με ζυγίσει όταν γεννήσω. Αλλά δεν πήγα να γεννήσω. Πήγα για μία εξέταση και γέννησα λίγο πρόωρα, οπότε μετά το ξέχασα κι εγώ κι αυτή. Δεν είχα πάρει πολλά κιλά όμως. Πέρασα το πρώτο τρίμηνο μια δυσκολία, αλλά όλα πήγαν καλά μετά», δήλωσε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης: Βίκυ Κάβουρα & Γιώργος Τζαβέλλας - Το ιδιαίτερο όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους