Ιωάννα Τούνη: «Σα δε ντρέπονται! Δείχνει τον π@πό της και λένε...» - Χαμός κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram

Θύελλα αντιδράσεων για άλλη μία φορά μετά την φωτογραφία που ανέβασε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στην Πελοπόννησο για κάμπινγκ μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη. Την ημέρα της αναχώρησής τους αποφάσισαν να επισκεφθούν κάποιες σπηλιές που βρίσκονται στην περιοχή, όπου η ίδια έβγαλε πολλές φωτογραφίες και τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αμέσως τα like έπεσαν "βροχή" από τους εκατομμύρια ακόλουθούς της, ωστόσο τα σχόλια δεν ήταν από όλους θετικά. Επειδή στην πρώτη φωτογραφία του καρουζέλ η Influencer πόζαρε κοιτώντας προς την σπηλιά και τα παγωμένα της νερά, ορισμένοι εξοργίστηκαν, καθώς θεώρησαν πως ήθελε να δείξει συγκεκριμένο σημείο του σώματός της.

Δείτε επίσης: Πήγε με σκάφος από το ξενοδοχείο σε beach bar της Μυκόνου - Η αποκαλυπτική εμφάνιση με μαντήλι στο κεφάλι

Οι αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

«Εντάξει κορίτσι μου έχεις σωματάρα και μπράβο σου να το χαίρεσαι και να γυμνάζεσαι και και. Γιατί πρέπει κάθε φορά να μας δείχνεις τον κ..λο σου;», ήταν ένα από τα σχόλια που δέχθηκε, με την ίδια, ωστόσο, να απαντά στο συγκεκριμένο: «Δε σε υποχρεώνει κανείς να τον βλέπεις».

Γενικότερα, η Ιωάννα Τούνη έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο του κόσμου, παρόλα αυτά δεν δίνει σημασία και στέκεται μόνο στα θετικά που τις περισσότερες φορές υπερισχύουν, αφού έχει χτίσει μία πολύ όμορφη και δυνατή κοινότητα.

Δείτε επίσης: Σάλος με την ιδιωτική παραλία που είχε η βίλα της στην Κέρκυρα - Άνοιξε "πόλεμος" στο Tik Tok


Οι αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της Τούνη

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Τούνη

Η επιχειρηματίας - infuencer μετά το κάμπινγκ που πήγε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και αφού ολοκλήρωσε τις ανοιχτές επαγγελματικές της εκκρεμότητες ετοίμασε βαλίτσες και ταξίδεψε στην Αλβανία.

Αυτή την φορά όμως έκανε roadtrip μαζί με τους κολλητούς φίλους της. Με ένα αυτοκίνητο και οι 4 με το παιδί πήγαν οδικώς στους Αγίους Σαράντα στην Αλβανική Ριβιέρα. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram - όπως πάντα κάνει - μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από το ταξίδι τους αλλά και από τις βόλτες που έκαναν τις πρώτες ώρες που έφτασαν στην πόλη.

Στο προφίλ της στο Tik Tok μάλιστα, δημοσίευσε βίντεο δείχνοντας το δωμάτιο που νοίκιασαν με τους κολλητούς της για να μείνουν όσες ημέρες κάτσουν στην Αλβανία για να κάνουν διακοπές. Οι followers της όμως δεν περίμεναν με τίποτα αυτό το δωμάτιο...

Η Ιωάννα Τούνη είτε με τους φίλους της είτε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου τους έχουν συνηθίσει όλους να νοικιάζουν βίλες ή υπερλούξ δωμάτια. Αυτή την φορά όμως μένουν σε ένα απλό δίκλινο δωμάτιο κλασικό που έχει μόνο ένα μικρό μπάνιο.

Δείτε επίσης: Οι βουτιές στη θάλασσα και τα νυχτοπερπατήματα στους Αγίους Σαράντα - Διασκέδασε με Αλβανικά τραγούδια