Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Με αέρινο μίνι φόρεμα στα Ματογιάννια - Τα νυχτοπερπατήματα στις διακοπές με τον σύντροφό της

Ποιον συνάντησε στη Μύκονο;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πριν από μερικές ημέρες έριξε "βόμβα" στην εγχώρια showbiz ανακοινώνοντας πως είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, το οποίο είναι και αγοράκι (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα). Αμέσως γέμισε με ευχές από τους Έλληνες celebrities, αλλά και από τους θαυμαστές της και μέσα σε αυτό το τόσο ευχάριστο κλίμα συνέχισε τις διακοπές της.

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Μύκονο, μαζί με τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι μαζί περίπου ένα χρόνο και του οποίου την ταυτότητα κρατάει κρυφή, καθώς και εκείνος δεν επιθυμεί την προβολή του, αλλά και η ίδια προσπαθεί να προστατεύσει την προσωπική της ζωή γενικότερα.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της - Η πρόταση γάμου και οι κοινές φωτογραφίες

Η βραδινή έξοδος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στη Μύκονο

Ο φακός του Mykonos Live Tv την εντόπισε στα στενά του νησιού, στα Ματογιάννια συγκεκριμένα, την ώρα που περπατούσε αμέριμνη, με τα βλέμματα του κόσμου να πέφτουν πάνω της. Φορούσε ένα αέρινο μίνι φόρεμα που αναδείκνυε την φουσκωμένη της κοιλίτσα και κάποια στιγμή συναντήθηκε και με τον Λάκη Γαβαλά με τον οποίο φωτογραφήθηκε.

Πριν από μερικές ημέρες, έκανε ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram όπου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούσαν την ίδια και την εγκυμοσύνη της. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και το πως έμαθε πως είναι έγκυος και το ανακοίνωσε στον σύντροφό της.

«Β χοριακή!!! Δεν άντεξα να περιμένω από κοντά. Μόλις πήρα τα αποτελέσματα, πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου και του είπα είμαι έγκυος και τσίριζα και γέλαγα μαζί», απάντησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εγκυμοσύνη