Έλενα Τσαγκρινού: «Είναι εδώ πέρα και θηλάζει...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Dj Stephan μετά τη γέννα της

Οι λέξεις που ψέλλισε εκείνη και όλες οι λεπτομέρειες για τον τοκετό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έλενα Τσαγκρινού: «Είναι εδώ πέρα και θηλάζει...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Dj Stephan μετά τη γέννα της

Η Έλενα Τσαγκρινού γέννησε το πρώτο της παιδάκι, τον καρπό του έρωτά της με τον Dj Stephan, και οι δυο τους, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωσή τους με την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού (δείτε την εδώ), βγήκαν σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή του Summer's Cool.

Ο τελευταίος αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τον τοκετό, την κατάσταση της τραγουδίστριας, τα κιλά του μπέμπη και τα δικά του συναισθήματα για το γεγονός πως είδε όλη τη γέννα, ενώ η νέα μανούλα δεν είπε πολλά διότι θήλαζε, όμως, βγήκε στον αέρα για να ευχαριστήσει τον κόσμο και το πάνελ για τις ευχές τους.

Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού και του Dj Stephan για το νεογέννητο μωρό τους

«Η Έλενα είναι πολύ καλά. Βέβαια, είμαστε άυπνοι και οι δύο. Θηλάζει τώρα, είναι εδώ πέρα και θηλάζει. Γεννήσαμε φυσιολογικά. Γενικά είναι πάρα πολύ δυνατή η Έλενα, πάρα πολύ δυνατή στη γέννα. Ήταν μία απίστευτη εμπειρία που ήμουν μέσα. Μου είχαν πει να κάτσω προς τα αριστερά να ακουμπάω σε περίπτωση που λιποθυμήσω. Δεν λιποθύμησα, όλα καλά πήγανε. Ακούμπαγα, βέβαια, μη λιποθυμήσω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι γυναίκες είστε πάρα πολύ δυνατές και ένας άντρας μπορεί να το καταλάβει πολύ δυνατά μόνο αν είναι μέσα στη γέννα. Το μωράκι είναι γύρω στα 2,800 γραμμάρια. Θα μείνουμε λογικά 3 με 4 μέρες στο νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά ο Dj Stephan.

«Παιδιά, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είστε φοβεροί, σας αγαπάμε, σας βλέπουμε. Τι να πιστέψω παιδιά, είναι κάτι άλλο τελείως αυτό που ζω», δήλωσε στη συνέχεια η Έλενα Τσαγκρινού και ο καλός της σημείωσε στο τέλος: «Όταν βλέπω την Έλενα με το μωρό είναι λες και το είχε πάντα. Δεν υπάρχει!».

Δείτε επίσης: Το βίντεο του Dj Stephan από το δωμάτιο τοκετού την ώρα της γέννας - Οι αντιδράσεις του